onsdag 30. desember 2009

Julesynopsis i bilder

Og nu sett æ med ungen på fanget og ser
På ei stjerne som skinne så godt
Og æ takke førr varmen og lyset ho gjer
Og førr guttungen som vi har fått
Og om Betlehemsnatta blir aldri så lang
Har æ håpet i hjertet og jula på fang 

– Halvdan Sivertsen, Josefs julevise

Jula er på hell, og Josefs julevise får hvile helt til neste jul. Årets julepynt er stort sett reprise fra forrige jul, med ny sjef i hus ble det ikke tid til de store julekrumspringene. Selvom alt er velkjent er det både spennende og moro å plukke fram pyten fra eskene. Jeg blir som et lite barn når vi går på loftet for å hente fram julepynten =)


 Juletre og julekrybbe fra Ting og Tang har fått seg en runde med spraylakk. Fatet kan også bruke som vase og er fra Magnor Glassverk. På fabrikken på Magnor har de utsalg, her er det muligheter for gode kjøp!

 
Spraylakkede messinglysestaker i selskap med vase fra Kremmerhuset og duker fra loppemarked.

 
Julekuler kjøpt på salg på Europris i fjor, finnes også i knall- orange, rosa og grønne, mohaha!


Min elskede og hatede adventsstjerne. Orange er den, det er sikkert og visst :P

tirsdag 29. desember 2009

Ju(gg)letre

Årets juletre er blitt et tradisjonstre, det er tredje året på rad den fargeglade juletrepynten får komme opp på treet. Og ting som gjentar seg mer enn to ganger er vel en tradisjon? Hvis magefølelsen er rett får den fargerike pynten komme opp om ett år igjen også =) Årets favoritt må være denne juleskilpadden!





tirsdag 15. desember 2009

"Hjemmelagede" julegaver i siste liten

OK, de er ikke laget av deg, men på denne siden kan du kjøpe hjemmelagede julegaver – laget av andre. Siden minner litt om etsy.com, forskjellen er at på epla.no er de fleste produktene laget av norske kunstnere og kreatører. God julehandel!


Denne prikkete pungen kunne jeg tenke meg under juletreet =)   Foto: Handmade Vibeke

tirsdag 1. desember 2009

To be continued!


Nå har det vært stille på bloggen en periode, og det helt uforskylt. Jeg legger helt og holdent all skylden på denne lille nyfødte prinsessen =) Jeg kommer sterkere tilbake!