onsdag 29. september 2010

Votter og vinter

Votter, luer, skjerf og jakker har endelig fått seg en velfortjent plass. Gangen vår er liten, men praktisk. 1,2 x 4m med døra midt på langsiden slik at det blir to kroker til oppbevaring i gangen. Hyllene er vanlig hobbyplate som er tilpasset og malt. Kurvene er flettekurver av papir fra Søstrene Grene. Knaggrekka har ligget og ventet så lenge på å bli hengt opp et sted at jeg ikke husker hvor den kommer fra.

Da jeg gikk på barneskolen var det alltid stas å få lov til å bruke papp på baksiden av tegningene slik at de ble små kort. Det var ikke så ofte vi fikk lov til dette, så når vi først fikk var det valgets kval om hvilken farge jeg skulle velge. Favoritten var klar – den gressgrønne. Så nesten uansett hvilke farge jeg hadde på tegninga mi havnet det grønn papp på baksiden =) Nå har jeg grønn gang også!




søndag 19. september 2010

Drømmekjøkken

Om jeg skulle ha beskrevet stemningen i drømmekjøkkenet mitt hadde det nok ikke vært så ulikt fra et av disse ;)
1930  
1948
Bildene her hentet fra interiordesignsguide

*Løpe tilbake til den altoppslukende hemmelige jobben min, jeg lover å avsløre den innen utgangen av september*

torsdag 16. september 2010

Høstfarger innendørs

Grønnsakslandet er knall orange – ikke av gullerøtter (som jeg kanskje skulle ønske), men av Ringblomst. Er veldig glad i den blomsten, fin farge og fasong – og superlett å dyrke. Blomsten minner meg om høsten, da jeg var liten blomstret den alltid når jeg skulle tilbake på skolen etter en suuuuuperlang sommerferie. Jeg tror feriene før var mye lenger enn nå, de må ha vart en liten evighet – minst.

Nå er noen av blomstene kommet inn i varmen, og høsten er for allvor i gang.



torsdag 9. september 2010

Virvelvinder i kropp og sjel


Brio gåvogn, knall(senneps)gul regnjakke, lekedress fra Me Too, knagg fra Sprell og Egget av Per Kleiva
Liten?
Jeg?
Langt ifra.
Jeg er akkurat stor nok.
Fyller meg selv helt
på langs og på tvers
fra øverst til nederst.
Er du større enn deg selv
kanskje?
 
- Inger Hagerup


Tidenes beste innkjøp til ei 9 mnd gammal Lille Persille. Hun løper bortover med briovogna kjapp som en virvelvind – helt til det stopper i en vegg og den lille verdenen raser sammen fordi hun ikke kommer lenger. 

Dagene flyr – mange planer, mye jobb og mange urealistiske tanker, som jeg alikevel prøver å realisere - virvelvinder i hodet. Jeg jobber med et megaprosjekt om dagen, holder på å sprekke når jeg skriver om det – har så lyst til å fortelle! Men kan ikke skrive om det, ikke enda. Håper dere holder ut med litt mindre blogger i tre uker til – da skal dere få vite hva som har holdt meg borte fra blogglandia de siste ukene, jeg lover :D