mandag 8. desember 2008

Julevindu

Har aldri hatt julestjerne før, men var på Ikea for en tid siden, og fikk øye på denne. Jeg kunne se min bedre halvdels øyne hilme da jeg gikk bestemt mot denne orange-prikkete-julestjernen :D Nå har jeg julestjerne.


7 kommentarer:

 1. Høres ut som du trenger noen gode ord fra ei som og sliter med mann på IKEA... De har liksom ikke den samme planen i hodet som oss. Vi vet hva vil ha når vi ser det. Må derfor kikke masse masser...
  Synes stjerna var fin jeg. Hilsen Drops:)

  SvarSlett
 2. Er noe slikt jeg etter en orange julestjerne selv. Har lett etter denne stjerna,men finner den ikke. Var det nå/denne julen du fant denne fine stjernen? I mangel av en toppers stjerne har jeg nå sprayet min orange. Men den ser helt lik ut når lyset kommer på. Kanskje jeg heller skal få meg en ekstra large stjerne i år..kompensere for at jeg ikke får en orange en..hehe:-)

  SvarSlett
 3. Det var i år jeg kjøpte den, den ligger på noen av overskiktsbildene på julesiden til ikea, men finner den ikke i vareutvalget. Egentlig veldig rart, tipper det har mange igjen, for de så ikke spes pene ut der de hang blant gull og glitter. Fantes i svartprikkete også. Lykke til med jakta:P

  SvarSlett
 4. Heisann Rikke :) Jeg oppdaget plutselig at du ikke lå i linklista mi..Utrolig rart! Men nå har i hvertfall linket deg og dobbelkontrollert at du ligger inne :)
  Så fin Ikea stjerne du har funnet! Jeg synes alltid det har vært vanskelig å finne stjerner jeg liker men din utgave var stilig!!
  Må snart ta meg en Ikea-tur igjen ;)
  GOD JUL forresten :)Hilsen Kardemomme :)

  SvarSlett
 5. heisann.

  du har fått award av meg i dag :)

  håper du har hatt ei fin jul så langt, med lekker julestjerne :)

  klem

  SvarSlett
 6. Hei Rikke,
  Håper alt står bra til med deg! Håper du har og har hatt en fin jul til nå. Her i huset er vi i ferie-modusen og tar ting veldig laaangsomt. Og det er veeeldig deilig! Fortsatt god jul til deg og dine. Klem fra meg:-)

  SvarSlett
 7. Kjempefin blogg du har!! Her var det mykje inspirasjon å hente. Her må eg innom igjen fleire gonger, legg deg til lista mi eg. Fortsatt god jul!

  SvarSlett