tirsdag 2. mars 2010

Dagens bruktkupp

En snartur innom Fretex, og der står dette serviset til 12 personer for 60 kr! Det er stemplet med merket Walbrzych - Made in Poland. Jeg finner ikke historien bak dette merket, er det noen som kjenner til den? Gullforgjyllingen er ikke slitt, så jeg tror ikke det er så veldig gammelt. Eller kanskje det er en gammel dame med skånsom håndoppvask som var den forrige eieren? Serviset passer uansett fint til kaffeslabras med gamle tanter =)


10 kommentarer:

 1. Wow! Det var litt av et kupp! Fretex er nok betraktelig dyrere her.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Ojsann ;). Kupp! *Ser for meg deg på trilltur og stabler med deg serviset til 12 personer i vogna og lister deg oppover bakkene hjem*.

  SvarSlett
 3. Det kaller jeg kupp! Jeg er også på utkikk etter et "tanteservise" i mange deler.
  Herlighet for en pris da..Det er i sånne stunder det er gøy å handle.
  Herlighet som jeg gleder meg til loppesesongen.
  Vår Fretexbutikk har ikke skjønt noen ting.
  De har et dønn kjeeedelig utvalg. Altfor lite varer og alt for ryddig liksom. Stoffene er 80-talls og helt feil og tingene er også fra helt feil tiår. nesten godt gjort å ha så mye FEIL varer hrmf!! Men sola skinner og det er snart vår :))Kos deg med det fine serviset ditt!
  Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 4. Dette setter sikkert alle tantene stor pris på! Eller andre som er litt skap-tantene av og til...:) Jeg har ikke fretex i nærheten i det hele tatt jeg...stakkars Krabbelure :( Så mye fint som dere andre finner så blir jeg jo helt misunnelig! Nyt tea and biscuits...på en god tirsdags kveld!

  SvarSlett
 5. Verkligen billigt och fint!

  SvarSlett
 6. Lekkert er det hvert fall sjølv om det er frå Polen. :) Kjekt å finne slike fine ting for ein billig penge.

  SvarSlett
 7. Nydelig servise! Og for en pris! På 'min' Fretex må man ut med godt over 300 kr for et lignende servise for 6 personer.

  Liker veldig godt bloggen din, kjekt å følge med deg!

  Hilsen Sølvi

  SvarSlett
 8. Snakker skikkelig kupp her, ja! Lekkert!

  SvarSlett
 9. Heisann
  Dette var morsomt og litt pussig. For jeg har akkurat maken i middagsservice til 12 ( i allefall ser det likt ut). Under står det riktignok "Wanel" eller "Wawel" Made en Poland. Min mamma kjøpte det i et glassmagasin i Drammen på slutten av 70-tallet, og var ikke noe dyrt serivce. Mer kan jeg ikke bidra med, men håper du koser deg med kaffen i de søte koppene.

  SvarSlett
 10. Min far fikk samme servise i gave på sin bryllupsdag for ti år siden. Det var kjøpt på en altmulig-butikk på Skodje på Sunnmøre.

  Har inntrykk av at det er et relativt rimelig og masseprodusert servise.

  Fint er det okke som!

  SvarSlett