mandag 30. august 2010

Ikea love

Kanskje ikke min favoritt nå for tiden, men om jeg kunne handlet i et varehus anno 1969 nå i 2010 hadde jeg elsket det. Enjoy:

1963
1964

1969


Bildene er hentet fra dagbladet, les hele artikkelen her.

9 kommentarer:

 1. Så gøy!! Skal inn å lese.....
  Flott teppe du har sydd, deilig å fargerikt!!
  Å stripe baby på stripe teppe fikk meg til å smile.
  God kveld.

  SvarSlett
 2. Wow! Hvem der bare havde levet dengang ;)

  SvarSlett
 3. Eg vil og ha de gamle Ikeamøblene!!!
  *LOVE*

  SvarSlett
 4. Helt enig! Så mye fint :)

  SvarSlett
 5. Utrolig artig å se :) Den gangen kunne de virkelig!

  SvarSlett
 6. Å gud, så stilig! Enn om de kunne laget en sånn vintage Ikea-shop, hehe:D

  Maya

  SvarSlett
 7. Har lenge tenkt på at det skulle gått an å få tak i gamle ikea ting! Det er jo så mye stilig og flott de har produsert. Verner Panton designet jo noen stoler for Ikea, som de tok ut av produksjon ganske raskt etter. tenk å få kjøpt en så billig designstol som i dag er blitt et samleobjekt med stor verdi!

  SvarSlett
 8. Åh, så kuult!Tenk å bare satt seg i en tidsmaskin og reist tilbake til den tiden, bare en dag eller to.Måtte vært en stor tidsmaskin, for jeg skulle ha tatt med meg MASSE!!Synes Frk Mayas idè var god også, kanskje vi bloggere skulle legge litt press på IKEA om å lage en vintage-shop....
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 9. Vi gjør alvor av den sydagen, Rikke!!!!! Skal vi plotte en dag i løpet av høsten? Gi med to - tre forslag - og så finner jeg en som passer ;). Jeg har ikke så mange andre avtaler i løpet av uka enn disse som prøver å få orden på meg igjen ;). Finn ut hva vi skal sy også? En jentekjole? Eller bare plankekjøring. Ville du ikke lære noen knep? Da kan vi like gjerne kjøre på med et klesplagg eller flere. Hei og hopp ;). Gleder meg også til å se andre etasjen din - det må jeg få lov til i løpet av høsten.

  SvarSlett