onsdag 29. september 2010

Votter og vinter

Votter, luer, skjerf og jakker har endelig fått seg en velfortjent plass. Gangen vår er liten, men praktisk. 1,2 x 4m med døra midt på langsiden slik at det blir to kroker til oppbevaring i gangen. Hyllene er vanlig hobbyplate som er tilpasset og malt. Kurvene er flettekurver av papir fra Søstrene Grene. Knaggrekka har ligget og ventet så lenge på å bli hengt opp et sted at jeg ikke husker hvor den kommer fra.

Da jeg gikk på barneskolen var det alltid stas å få lov til å bruke papp på baksiden av tegningene slik at de ble små kort. Det var ikke så ofte vi fikk lov til dette, så når vi først fikk var det valgets kval om hvilken farge jeg skulle velge. Favoritten var klar – den gressgrønne. Så nesten uansett hvilke farge jeg hadde på tegninga mi havnet det grønn papp på baksiden =) Nå har jeg grønn gang også!
12 kommentarer:

 1. Så fint det ble! Jeg malte også gangen frisk grønn der jeg bodde før, og det var så flott og glad velkomst som det første man så i leiligheten. Likte veldig godt illustrasjonen din :) Fine farger og fine blomster!

  SvarSlett
 2. Så herlig farge på veggen - til å bli skikkelig glad av :)
  Kjersti

  SvarSlett
 3. Så flott det ble. Både fargen, hylleløsningen og kurvene er fine. Det var litt av en lang smal gang, men det er godt dere har to hjørner og boltre dere på.

  SvarSlett
 4. Knallfin farge - den lyser opp og gjer glad!

  Ha ein fin kveld!

  SvarSlett
 5. Så fin gangen ble! Frisker opp med det grønne og kurvene og knaggen har vi her i heimen også! ;)

  SvarSlett
 6. Jeg vil også ha grønn gang!! Fantastisk!!

  SvarSlett
 7. Så fint det ble, herlig farge på veggen din!

  Ønsker eg en fin helg!

  Med hilsen fra Mimmi-Leone

  SvarSlett
 8. Fantastisk gang! Nydelig farge og veldig kul knagg og kurver. Grønn er bare den nydeligste fargen spør du meg.
  Ha en flott søndags kveld, Mia

  SvarSlett
 9. Akkurat slik fargekombinasjon hadde jeg sett for meg i mitt nest oppussingsprosjekt, nemlig yttergangen min. Den (ca)grønnfargen har jeg malt et eller annet sted i minst 15 av de leilighetene/husene jeg har bodd i tildigere.

  Men denne grønnfargen du har valgt, er helt optimal. Skulle derfor så veldig gjerne hatt fargekoden på malingen og gjerne også hvilken type maling/glansnivå. ;) 'It would really made my day' hvis du kunne ha hjulpet meg med dette. :)

  På forhånd tusen takk for hjelpen og godt nyttår til deg og dine! Takk også for all den inspirasjon bloggen din har gitt meg.

  // Line

  SvarSlett
 10. Hei Line!

  Fargekoden husker jeg ikke, men det er en standardfarge fra Jotun sine små fargelapper. De fargeprøvene som viser en og en farge. Det var ingen andre i samme fargen, så den burde være enkelt å kjenne igjen.
  Det kan være en mulighete for at fargen ikke finnes lenger, for da Jotun sluttet med gul base i 07/08 ble det vanskeligere å blande slike farger. Husker malingsbutikken måtte tømme 1 liter med hvite base over i ei femlitersbøtte, og at det endte med over to liter maling når blandemaskinen var ferdig :O

  SvarSlett