onsdag 29. mai 2013

Remake - no make
Arvegods alt som er, i alle fall stolene og teppet. Den største stolen er etter bestefars fjonge tante fra by`n. Jeg trakk den om for fem år siden og blakket med helt på et rådyrt ullstoff. Jeg tror stolene var verdt remaken, de er i alle fall gode å sitte i og har en tidløs estetikk jeg liker godt.

Den lille stolen er en liten barnestol - alt for flott til å kunne gjøres noe med. Den ble funnet i snekkerverkestedet til en gammel snekker og har trolig blitt liggende igjen hos han helt siden den ble laget for 40-50 år siden.

Lampa er en story for seg, kjøpte den for snart to år siden på Kremmerhuset i Sverige. Den hadde ingen prislapp, og de bedyret at det var en rekvisitt til utstillingen som ikke var for salg. Etter litt om og men fant de ut at utstillingen skulle byttes ut uken etter og at jeg kunne få kjøpe den da. Stolt som en hane hentet jeg min unike lampe. Noen uker etter dukket den opp i alle interiørmagasiner og det viste seg at det var standardsortement hos Kremmerhuset. Jaja, jeg digger lampa uansett.

5 kommentarer:

 1. Kjempestilige stoler!!
  Lampa di er jo bare så kul!! Kunne gjerne hatt samme:-)))
  Ha en flott kveld og morgendag!! Helg i morgen!!
  Siri

  SvarSlett
 2. WOW for en lækker lampe! Det er lige sådan en jeg drømmer om til min nye stue :)

  SvarSlett
 3. Hihi...eg har ønska meg den lampa sidan eg først såg den i Ålesund for nesten to år sidan...men heime i Trondheim var den utsolgt, og dei skulle altså ikkje ta den inn igjen. Liksom! Så har eg sett på den i fleire runder seinare, og den har stått jevnt og trutt på ønskelista. No i sommar flytta vi i nytt hus, og endeleg kjøpte eg den! Hurra! Den er jo framleis knallfin! :)

  Takk for inspirasjon, forresten! :)

  SvarSlett
 4. Denne har jeg også, og er superfornøyd med den. Hadde noen ønskerunder her også før den kom i hun ;-)

  :-)

  SvarSlett