mandag 3. juni 2013

Samarbeid

Lille Persille har malt stuekunsten vår, mannen har skaffa lampa (du skal ha for den altså!) og jeg fikk melkesyre til gangs når jeg gjorde ledningen gul. Ikke F om jeg tar av den tråden igjen. Perfekt samarbeid.

7 kommentarer:

 1. Dere er kreative sammen, fint å se, herlig det !
  Likte hele pakka :)

  Janne

  SvarSlett
 2. Sammen får en det til! Flink billedkunstner. Jeg lurer på en sak. Når du tvinner på tråden på ledninger eller på lampeskjærmen, bruker du lim? Fikk lyst til å prøve selv om jeg skjønner det er tungt. D

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!
   Jeg har ikke brukt lim. Kun uspunnet ulltråd som tover seg lett, slik at den henger i hverandre oppover kabelen. Jeg tror det er vanskelig å bruke lim uten at det blir synlig på tråden. I bunnen har jeg tvunnet fast tråden i seg selv, dvs lagt enden upp langs kabelen og tvunnet over. I toppen har jeg dratt av garnet så enden blir rufsete og tvunnet den maaaaange ganger rundt. Det sitter godt.

   Slett
  2. Hi Rikke, please contact me. I had some questions about advertising on your website.
   Varun

   Slett
 3. Lovely paintings! Got my eye on that light fixture, so elegant. Got my eye on your next posts.

  SvarSlett
 4. Stilig! Ble tøft til med den gule tråden på. Kan tenke meg at det var litt av en jobb :) Kjekt med farger. Favorittfargen min er oransje og da vårt nybyggede hus skulle males inne gikk vi for en oransje vegg i stua. Frisker godt opp :)

  SvarSlett
 5. Amazing blog and very interesting stuff you got here! I definitely learned a lot from reading through some of your earlier posts as well and decided to drop a comment on this one!

  SvarSlett