søndag 28. juni 2009

Å bikke mot kitch

Tror verken naboen eller samboeren var særlig happy da de så meg komme hjem med denne noe kitchy plastikkpotten fra Platasjen. Av prinsipp kjøper jeg ikke keramikkrukker om sommeren, da jeg syntes de ofte er usannsynlig overpriset i høysesongen. Da ble dette løsningen til en nette sum av 49.90,- Etter potten var ferdig plantet var det fler som krøp til korset og sa at det faktisk ble litt kult med knall orange blomster i den mindre pene plastikkpletten ;) En ting til, det er 50% avslag på alle Rhododendron hos Plantasjen nå.

14 kommentarer:

 1. Hei!
  Koselig blogg du har. Har vært her ett par ganger før og tittet også, så nå var det på tide å legge igjen en liten hilsen.
  Kitch er kult =)
  Ha en strålende aften!
  -Ann Rita-

  SvarSlett
 2. Hej! Det ser rigtig fint ud!! Jeg er selv tilhænger af kulørte plastikpotter, og har flere af dem, synes de giver det helt rigtige til haven :-) Dejlig blog du har, jeg nyder at følge med! Mette

  SvarSlett
 3. Den var jo bare dritkul!
  Det er kjempekult med detaljer som stikker seg ut sånn som den.
  Og nå må jeg også en tur på plantasjen..
  :)

  SvarSlett
 4. Hei Rikke :)Gratulerer så MYE med kul på magen!! Skal si det blomstrer og gror i bloggbyen for tiden. Den ene etter den andre annonserer familieøkning :))
  Søt barneseng dere har funnet til nurket!
  Og den lyseblå blomsterpotta var innmari fin til de oransje blomstene.
  Denne fargekombinasjonen er lekker!!
  Kanksje jeg faktisk skal prøve meg på en Rhododendron jeg også..Hageb vår er skammelig forsømt fordi vi har alle disse prosjektene inne hele tiden men jeg kunne gjerne fornyet meg litt i bedene våre. Nå er det så varmt at jeg egentlig ikke orker å sitte foran skjermen men jeg har tatt med et digert vannglass og tar meg en liten pause på stolen her.
  Ha fortsatt fine sommerdager! Klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 5. Syns potten din var KJEMPEFIN!:D Jeg har 2turkise og en rosa selv. Så, kan ikke si annet. Har ikke fått planta i mine enda!;)
  Men syns det er mye finere med potter i fine farger og former enn de store keramikkrukkene!

  SvarSlett
 6. Hei Rikke uteligger!
  Åj, det hørtes ut som slitsomme netter i Gøteborg!!! Sånt er jo veldig artig i etterkant gjerne, en god historie man kan le av, men når det står på kan det jo være litt frustrerende!
  Jammen godt vi ikke reiste, vi kunne godt ha funnet på det og regnet med at ting ordnet seg. Mannen min har alltid en slik filosofi; alt ordner seg!
  Morsom turkisaktig urne du har fått deg! På hytta til farmor og farfar hadde de lignende i grått. Kjekt med tips om billige planter og busker også! Ha en nydelig sommerdag!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 7. Litt kitch innimellom har vi ikke vondt av! Så mye deilige farger det er her i bloggen din, dette kommer til å bli en kjekt bloggbekjentskap, kjenner jeg!

  SvarSlett
 8. hehe Jeg har to sånne krukker :p Var lenge i tvil om jeg egentlig likte de..kom frem til at de var ganske tøff ;)

  SvarSlett
 9. Så gøy den var!! Er veldig glad i turkis sjølv og hadde faktisk turkis og orange i bryllupet vårt for snart tre år sidan, fargar til å bli glad av:-)

  Håper du koser deg med fineveret og at du ikkje er altfor varm...funker litt som varmeovn det lille nurket der inne kjenner eg:-)

  Ha ein fin sommerkveld!

  SvarSlett
 10. Tjohej!! Vacker färg både på kruka och blommor.
  Må gott Hannah

  SvarSlett
 11. hadde jeg hatt hage skulle jeg bare hatt sånne altså, elsker dem :D

  SvarSlett
 12. Dette er min favoritt sommerblomst..de står så godt og er skikkelige fargerike :o)

  SvarSlett
 13. Oi, kom over bloggen din her, så fantastisk! Bare eeelsket den turkise plastpotta! Kuli

  SvarSlett