onsdag 26. august 2009

Geek pillows

Dette er de kuleste putene jeg har sett den siste uka! Ok, de ER nerdete, og antakelig interne for alle som ikke vet hva Adobe-pakken er for noe. Men det spiller ingen rolle, putene var kule, forstå det eller ei =)

Putene kan man få kjøpt for $15.99 pr stk på etsy.com, hos Craftssquatch.


Det kan se ut som stolen min er identifisert som en Hødnebø Hilton stol! Bloggeren Anna fant en annonse på finn med en lik stol, og tipset meg. Tusen takk for at du husket stolen min – og ikke minst skrev til meg, og takk til dere andre som har kommet med tips og innspill =)

8 kommentarer:

 1. Hekkan! Må vertfall ha ei Indesign puta ! De var jo bare kule:) Skulle gjerne hatt alle her på kontoret men... Takk for stilig tips

  SvarSlett
 2. Oh, de putene skulle vi hatt på jobben, og JA; de er nerdete :D Jeg har allerede Pantone kopper på jobben, en Pantone 286 C for blåmandagene. Da blir det jo selvfølgelig Pantone 286 C-mandag! Hehe, stolen din hadde klistret seg på hjernen min, så da jeg så stolen på finn måtte jeg jo bare si i fra.

  SvarSlett
 3. Å guri for noen fantastiske puter!!
  Hvis jeg en gang får et studio skal jeg ha alle i sofaen =) Dette var enda stiligere enn da jeg oppdaga pantone-kopper, selv om de kanskje er hakket mer intern!

  SvarSlett
 4. Hahaha! Herlige! Geniale i kombinasjon med Pantone-kopper. Noe for sofaen på kontoret!

  SvarSlett
 5. Knæsje! Og søt uro du har laget under her:)

  Maya

  SvarSlett
 6. Jeg ville bare si at den hjerteuroen nedenfor her var kjempe søøt, og så smart :-)

  SvarSlett