tirsdag 11. august 2009

Stolfunn

I min runde rundt på låven hjemme fant jeg fler skatter, ikke bare tippoldefarkommoden. Denne stolen ble også reddet fra støv og muselort og fikk bli med oss hjem. Det har tidligere vært min fars kontorstol på gutterommet. Den er av heltre teak og skai trekk, virker robust og solid og er forseggjort i skjøtene. Jeg finner ikke noe merke på den, kanskje noe andre veit hva det er? Stolen skal stå i stua vår, der vi lager kontorkrok. Fortsettelse følger ...

13 kommentarer:

 1. Vet ikke noe om merke på stolen, men mine foreldre hadde tilnærmet like stoler til den gamle teak-spisestuen som ble kjøpt på tidlig 60-tallet.

  SvarSlett
 2. Kjempetøff! Har sett den før, men usikker på produsent. Ser litt dansk ut...?

  SvarSlett
 3. Åh, heldige du. Denne stolen er fantastisk :)
  Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett
 4. Heisan Rikke
  Den stolen skulle definitivt fått blitt med meg hjem også! Så flott at den kommer til heder og verdighet igjen. Den var altfor fin til å bli stuet vekk! Den strammer så fint inn, og var nydelig til de hvite veggene.
  Ha en fin kveld! Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 5. Utrolig kul :) Rett og slett!

  Anna

  SvarSlett
 6. ÅH WAW!
  Den var superfin=)
  Heldige du.
  Drops

  SvarSlett
 7. Hei Rikke :)For en superflott stol du har funnet. Det ligner veldig på en stol fra danske Kai Kristiansen som designet stoler på 50 tallet men jeg er ikke helt sikker.
  Flott var den i hvertfall, heldige du!!
  Ha en fortsatt fin dag! Klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 8. Min farmor har en helt lik stol :) Men har ikke sett noe merke på den heller. Sikkert en norskprodusert stol... Fin er den!

  agurkolat.blogg.no

  SvarSlett
 9. eg har sett på disse stolene lenge på forskjelige loppemarket. ein gang fant eg orignal merka som viste Stokke frå Sykkylven på Sunnmøre. samme produsentar som laga tripp,trapp stolane.

  SvarSlett