onsdag 12. august 2009

Ny arbeidsplass

Takk for hyggelige kommentarer på innlegget om stolen! Skulle ønske jeg fant ut hvor den kommer fra, men det er nok ikke så lett, ettersom det ikke står noe som helst på den.

Nå som magoberta kommer og krever sin plass må vi gjøre noen forandringer i rominndelingen. Stua som tidligere kun har vært ei stor romslig tvstue får nå selskap av en kontorplass. Stolen fra forrige innlegg skal få være med, den blir en god match med sølvsuperen. Skrivepulten er god og gammel den også. Bildet på veggen er er et serigrafi av Per Kleiva ("Egget", 1968), og brevordneren er fra Ikea. Desverre er det alt for liten oppbevaringsplass, så bildet må nok vike for hyller etterhvert.

14 kommentarer:

 1. Jeg liker også stolen din kjempegodt, og skrivebordet også er i min smak! Det blir sikkert en hyggelig arbeidskrok, og gratulerer med den lille vennen som er på vei..!

  SvarSlett
 2. Kjempefin arbeidsplass.
  Den stolen står i barndomshjemmet mitt. Ringte og spurte moren min nå, men hun ante ikke hvor den kommer fra. Kan derfor ikke hjelpe deg, men ble veldig nysgjerrig så hvis du finner det ut vil jeg gjerne vite. :)

  SvarSlett
 3. Så utrolig flott arbeidsplass, rommet var jo så lyst og fint. Og stilig møbler også:)

  SvarSlett
 4. Veldig fint og kult bilde. Jeg liker så godt bildene til Per Kleiva, spesielt de med helikoptere med sommerfuglvinger

  SvarSlett
 5. Kjempefine møbler. De passer helt perfekt sammen syns jeg :o) Kjempelekkert!

  SvarSlett
 6. Nydelig nydelig.. digger bilder fra hjemmet ditt!

  SvarSlett
 7. vilken underbart snygg stol och skrivbord, supersnyggt :)

  SvarSlett
 8. Stilig kontorplass! Digger stolen, har vært på jakt etter en lignende selv, men ikke funnet noen foreløpig. Likte forøvrig bloggen din, så jeg følger deg videre, håper det er i orden:)

  SvarSlett
 9. såååå kul stol. Så heldig du er som har et sånn skatte kammer som du kan finne slike skatter i. Kjempe fin kontorkrok.

  SvarSlett
 10. For en fantastisk inspirerende, fargerik og humørfyllt blogg du har!! Håper det er i orden at jeg allerede har linke deg :o)

  SvarSlett
 11. Dette var en fin arbeidsplass.
  Lyst og fint.
  Drops

  SvarSlett
 12. Så fin blogg du har!
  Blir glad av å se den:D

  Siri:)

  SvarSlett
 13. Kjempelekkert!!! Jeg elsker hvite gulv og mye plass! Skulle ønske jeg hadde så mye gulvplass på mitt arbeidsrom..Synd at vi ikke har funnet ut noe om stolen din men jeg skal si i fra om jeg kommer på noe..
  Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 14. Fant denne annonsen da jeg surfet rundt på Finn: http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=18716708 Er dette stolen din? Da er det en Hødnebø Hilton stol :)

  Anna

  SvarSlett