fredag 30. april 2010

Baderomsbask

Nå var det plutselig lenge siden forrige innlegg. Amming - jobb - amming - oppussing - amming er en god oppskrift på å bruke opp dagene. Lenge har oppussingen bestått i å rive ned, endelig har vi kommet til det steget deg vi faktisk pusser opp! De siste dagene er det badet som har vært på tapeten.

Under nedrivningen har spennende farger og tydelige merker etter gammel innredning dukket frem. Ble veldig glad i de grønne og de blå tonene - planen er å få scannet de og kanskje bruke de andre steder i huset.

Rammen til det nye badet begynner å ta form. Størrelsen på rommet er definert av hva vi skal ha i rommet, som blir en kombinasjon av bad og vaskerom.


7 kommentarer:

 1. Blåfargen ved døra var kjempefin! Ikkje babyblå, men meir "gammaldags" på ein måte. Skulle gjerne hatt fargekoden:-*

  God helg og kos deg med baby og oppussing!!

  SvarSlett
 2. Dagene fyker av gårde, og det er hardt når det står på som verst. Men tenkt når det er ferdig. Da kan du slappa av og nyte det. Det er en herlig følelse. (selv om jeg føler aldri vi blir helt ferdige...alltid noe på tapeten.)

  SvarSlett
 3. Ih så fine farver, dem forstår jeg du vil bruge:-)
  Sikke stort et projekt I har i gang. Men jeg tror det bliver vældig flot, efter at jeg har set de andre billeder du har lagt ud.

  SvarSlett
 4. Flotte de gamle fargene dere fant under:)
  ha en fin lørdag
  eddaKlemmer til deg

  SvarSlett
 5. Guri, så spennende dette er! Drømmen er å få tak i et slikt hus og bare oppdage små skatter bak. Heldiggriser! Likte fargene kjempegodt jeg også, så synd man ikke bare kan sage ut en del og ta med den til et annet rom hihi. God jobbings! Jeg følger med!

  Maya

  SvarSlett
 6. Spennende! Den grønne fargen synes jeg var spesielt fin! Morsomt å følge andres oppussing. :-)

  SvarSlett
 7. wow
  dere har litt av prosjekt gående, ser jeg!
  men det er sikkert spennende, hm?

  lykke lykke til
  hilsen Åpent hus

  SvarSlett