tirsdag 25. mai 2010

Nytt barnerom

Nå begynner vi å se enden på visa i sammenslåingen av leilighetene. Tipper at det er klart om en tre ukers tid, johooo :D Det første rommet som blir ferdig er det mye rommet til Lille Persille. Det nye rommet blir et barnerom, gleder meg sånn til å flytte inn tingene hennes.

I mitt stille sinn har jeg kåret denne tapeten til mitt funn dette året. Passer perfekt i mønser og farge til resten av tingene som skal i rommet. Tapeten var en rest kjøpt på ebay fra australia, produsent Imperial. Litt vanskelig å si produksjonsår, men av etiketten å merke tipper jeg begynnelsen av 70 tallet.

Veggene er malt i egghvit – slik som hele førsteetasjen. Gulvet er oljet med Trestjerners hvitpigmentert gulvolje. Er veldig fornøyd med denne oljen, mye enklere enn å lasere først for å så olje etterpå.



Tjohei, nå skal jeg opp å gyve løs på enda ett (hersens) vindu. Tror den beste teknikken er å "slurvemale" inn på ruta og skrape det vekk etterpå. Også er det viktig å slurve skikkelig, for om det bare er et tynt lag med maling på ruta er det vanskelig å skrape vekk.

16 kommentarer:

  1. For en nyyydelig tapet!! Skjønner godt at du kårer den til årets beste kupp!! Jeg elsker slike barnetapeter fra 70-tallet og den passet perfekt til det lyse gulvet og de hvite veggene! En riktig glad-tapet!Alle barn (og jeg)ville gjerne hatt en sånn tapet på rommet sitt! Hva skulle vi gjort uten e-bay?
    Ha en fin tirsdag! Klemmer fra Kardemomme :))

    SvarSlett
  2. Å hjelpe meg, det va ein HERLIG tapet! Hadde kåra den te årets funn sjøl, om eg hadde hatt det :-)

    Kjempefin blogg!

    SvarSlett
  3. Fantastisk tapet!!! Noe sånt kunne jeg tenke meg å tapetsere med når vi skal begynne på måneprinsens rom... Får sjekke ut ebay på tapeter jeg og!
    Gleder meg til å se rommet ferdig!

    Ha en fin fin dag!

    SvarSlett
  4. Ojameg, jeg bøyer meg i støvet, for en fantastisk tapet!Jeg blir helt svett av å tenke på at det ligger sånne tapeter og støver ned på loft og lagerrom rundt i verden.Skal jammen være oftere på Ebay jeg og:)Ha en fin dag!

    SvarSlett
  5. Ja, helt enig, FOR et flott tapet! Rommet kommer til å bli helt nydelig!
    Klem, Sølvi

    SvarSlett
  6. Ja, for en fantastisk tapet!! :O)
    Helt klart et kupp!
    Klem Fredrikke

    SvarSlett
  7. Knallfint barnerom! Jeg blir helt inspirert!

    SvarSlett
  8. Ikke slurvemale inn på gummilista da, det er ikke bra :)

    SvarSlett
  9. UTROLIG fin tapet!!! Det der blir nok et drømmerom. Ai ai ai. Skulle sååå ønske jeg hadde et lite rom å innrede til min lille banditt!

    SvarSlett
  10. hvor ser det skønt, lyst og indbydende ud det nye barneværelse.
    Stine:)

    SvarSlett
  11. Hei på deg!

    For ein fin blogg du har, nå har eg kikka her vel og lenge! Forstår at de har myyyykje å gjere for tida, men det ser ut til å bli kjempefint! Det barnerommet var så fint i fargane - digga den gule tapeten!! Og det turkise som kontrast!

    SvarSlett
  12. Utrolig artig tapet! Gleder meg til å se hvordan du innreder rommet! :)

    SvarSlett
  13. Kjempesøt tapet! Gleder meg til å se videre utvikling! :)

    Du har fått award på bloggen min! :)

    SvarSlett
  14. For en fantastisk herlig tapet!!!!!!!
    Hmmmm slurvemaling hørtes ut som en god ide. Tror jeg skal stjele den, for jeg har 4 vinduer som skal males i stua mi nå.

    SvarSlett