tirsdag 8. juni 2010

Praktisk oppbevaring av barnemat

At jeg er boksoman har jeg erklært for lenge siden. Jeg er også alergisk mot åpnet emballasje som ikke egner seg til å gjemme i skuffer eller skap fordi de benyttes mange ganger om dagen er også en problemstilling for meg. Jeg er for ustrukturert og lat til å finne det frem OG putte det tilbake etter hver bruk. Samtlig irriterer de meg når de står fremme og gaper med sine stygge papfliker. Så i dag fikk barnematen i vinduskarmen en overhalling. Nå er den lett tilgjengelig og pen og se på. Hvordan man skal blande de forskjellige tingene er klippet ut av emballasjen og tapet under lokket på boksen.

Den blå og den hvite boksen er fra Marimekko, den grønne og den orange er Tripp fra Ikea, og den flate prikkete er fra Whittard of Chelsea.


9 kommentarer:

 1. Alt ser jo bare så mye bedre ut når det gjemmes i tøffe bokser. Kjempefint ble det å gjøre det slik:)

  Ha en fin fin ettermiddag:)

  SvarSlett
 2. For en fin blogg du har! Veldig mye gode tips her :)

  SvarSlett
 3. Lurt! Kjenner godt til problemet med å gidde å sette det tilbake i skapet. Hmm, kanskje jeg må skaffe meg noen nye bokser? Gleder meg til å se baderomsdøra di, hørtes ut som en fortreffelig ide!!

  SvarSlett
 4. Smart! Babymaten må jo opp noen ganger i løpet av dagen her også! Veldig greit å ha det lett tilgjengelig!

  SvarSlett
 5. Jeg er også en boksoman :) hadde noen innlegg omdet for ikke så lenge siden :) så jeg forstår lidenskapen din :)

  SvarSlett
 6. Bokser er en fin ting, jeg får aldri nok av fine bokser!Helt enig med du, ting må være lett tilgjengelige men også fine samtidig:)Bokser er en lett måte å endre stilen i et rom på også, da kan man jo variere etter humør!God natt!

  SvarSlett
 7. Det skal heldigvis ikke mere til!! :)
  MissH

  SvarSlett