mandag 28. juni 2010

Barnerom og heder og ære

Dagbladet SØNDAG og interiørkjeden Kulør er i gang med kåringen av Norges beste interiørblogg. Tjohei, jeg har blitt valgt ut som kandidat i juli – takk til de som måtte ha anbefalt bloggen min =) Jeg er i godt selskap, stem på din favoritt her.

Etter at bildene av rommet til Lille Persille som blir brukt på Dagbladet ble tatt har jeg gjort noen stormende fremskritt. Rommet er ferdig! Det ser ut som om Lille Persille er like happy som meg for at vi er i mål (i denne omgang;).


 Klesskapet er kjøkkeninnreding fra Ikea  – den kan brukes til alt! *telle opp* jeg har nå kjøkkeninnredning i 4 av husets rom. Praktisk oppbevaring som kan varieres i utallige utseender. Mummikoffert med puslespill fra Hjelm og tregiraff fra Åhléns.I et nødent øyeblikk dro jeg hjem en rosa sengehimmel - et desperat forsøk på å holde myggen unna Lille Persille. Måtte kikke to ganger på den da jeg kom hjem. Rosa? I mitt hus? OK, det er kanskje ikke så ille. Så nå har det første rosa remediet fått plass i huset. Stol fra Ikea med egenheklet vognteppe (nærbilde i eldre innlegg). Over henger en innrammet Mummiprint og under et ark med papirdukker. Som leketeppe har jeg satt trekk på en gammel dyne – enkelt å holde rent.
Sengekroken er på plass og Lille Persille kan drømme fargerike drømmer. Over sengen har jeg hengt en knaggrekke fra loppis for oppbevaring av sengeremedier som vannflasker, smukker, tepper og varme sokker. Hylla er prikk lik den jeg hadde vottene mine oppi i barneparken en gang på 80tallet, lenge leve mammanostalgi.

Før jeg satte opp tapetveggen (nærbilde i eldre innlegg) drømte jeg om ei lita jente som fasinerende kunne ligge å kikke på den fargerike veggen. Slike drømmer som alle har, men når realiteten kommer så er det skjelden slik man har drømt. Vel, det har skjedd et unntak. Lille Persille er superfasinert av veggen, og kan kikke og kikke på veggen. *varmt mammahjerte*

17 kommentarer:

 1. Gratulerer med nominasjon, du får selvfølgelig min stemme!Du har en fantastisk blogg:)Fargerik og glad og veldig inspirerende!

  SvarSlett
 2. Veldig veldig fint!! Gode idèar i massevis. Det lika eg! :-) Ska stemma på deg!
  Ha ein fortreffelig mandag!

  SvarSlett
 3. Jeg er så glad for at Dagbladet har denne konkurransen, ellers hadde jeg aldri funnet frem til din fantastisk fine blogg.
  Gratulerer med nominasjon!
  T

  SvarSlett
 4. Gratulerer med nominasjonen! Det fortjener du:)

  ELsker barnerommet til lille persille. Et perfekt bevis på at det ikke må være rosa for å være jenterom!

  SvarSlett
 5. Og der er den lille oldelsjenta ;). Har akkurat funnet ut at du tilhører nabogården til en gård der jeg har bekjente involvert. Kjenner tante Nina ettersom hun bor like ved meg - og mammaen Beth på gården var min mammas besteveninne i gamledager. Verden er jo ikke så veldig stor ;).

  Du har selvfølgelig min stemme. Jeg løper inn og stemmer. Glad sommer! Du har jo interiør plassert i fingertuppene du - og er modig og flink. Konklusjon: Fortjent ;).

  SvarSlett
 6. Gratulerer med nominasjon! Det barnerommet var bare kjempeflott! Heldig lille Persille! Likte godt fargene og at ikke alt er rosa!

  SvarSlett
 7. For en helt fantastisk tapet!!! heldige lille frøkna som får se på den :)

  SvarSlett
 8. Jeg fant ikke noe stemmested ennå - men følger med. Kanskje det ikke er lagt ut ennå? Ettersom det er juni?

  SvarSlett
 9. Gratulerer!! Så morro, du har helt klart min stemme) Et kjempefint barnerom, herlige farger du har brukt, og tapeten.... Så morro at tapeten "virker" i tillegg:) I dag skal jeg kjøpe en ny lampe til Hannah som jeg har siklet på leeeeenge.. gleder meg til å få den på plass.

  Ha en flott tirsdag, og masse lykke til i konkuransen!!!
  klem

  SvarSlett
 10. Gratulerer med nominasjon, fullt fortjent! :)
  Superfint barnerom, herlige farger!

  SvarSlett
 11. Herlig rom. Liker alle de fargesterke innslagene. :)

  SvarSlett
 12. Så gøy med nominasjonen! Moro når man blir satt merke til og satt pris på. Det fortjente du virkelig. :)

  Rommet er jo bare et supert eldorado for tindrende barneøyne. Ser jo hun stråler som bare det. Flott! :)

  Masse lykke til, og god sommer fra Huldra. :)

  SvarSlett
 13. DER fikk jeg stemt ;). Skal se om jeg ikke får lurt meg til å låne de andre sine mailadresser også her i heimen ;). Klemklem

  SvarSlett
 14. Så superfint barnerom!! Vi er i gang med å lage rom til snuppihanna og jeg synes det er så vanskelig!! Er også litt småallergisk mot rosa, men du så vanskelig det er å finne alternativer i butikkene!! Jeg er ikke så flink på loppisfunn og malekost som dere andre her i bloglandia..

  Ble i alle fall veldig inspirert av rommet til lille persille og skal helt klart få inn litt mer gult i tilværelsen.

  Solskinnsklem!

  SvarSlett
 15. For noen nydelige farger! Blir bare GLAD av å kikke på bildene. Cecilie :-)

  SvarSlett