tirsdag 27. januar 2009

Knappeteppet

Har kjøpt så mange knapper på Etsy i det siste at jeg må hekle mange tepper for å forsvare kjøpene mine:P Dette er heklet med 100% ubehandlet ull (bortsett fra innfargingen) og foret med et bruktbutikkstoff. Liker å hekle med tykk ubehandlet ull, ettersom det blir så tykt så varmer der selvom det er hullete. Dette teppet skal brukes som et vognteppe til baby.6 kommentarer:

 1. Du imponerer virkelig! Jeg gleder meg til jeg blir like flink som deg ;-)

  ... morsomt med knappene! Er stadig innom Etsy, men har ikke fått kjøpt noe enda. Føler meg overvelmet hver gang jeg er innom ;-)

  Lykke til med syprosjektene, - jeg gleder meg til å se resultatene!

  Ha en flott dag!!

  SvarSlett
 2. Så gøy med det gule lille teppet. Er på jakt etter tips for tiden når det gjelder hekling. Har nettopp begynt å hekle selv. Det jeg lurer på er hva slags garn og pinnestørrelse du bruker. Skal begynne å hekle pledd, men dog lyst til at det skal varme selv om det er hull i. Har liksom ikke knekt denne koden og håper å få svar fra en blogginne som hekler selv. :)

  SvarSlett
 3. Oj. Takk for raskt svar. Holdt på å klappe igjen pc'en for å ta natten. Men må skrive litt til. Jeg skal lage oldermorsruter til teppet. Glemte nok å skrive det. Men det er jo deilig når man kan benytte billig garn og i tillegg pinne nr. 7. Ser for meg at det vil bli et godt teppe dette. Skal pønske ut en fargeskala som jeg vet jeg vil trives lenge meg. Det tar jo tross alt lang tid å hekle et helt teppe og da skal jeg jammen like det leeeenge. God natt til deg....

  SvarSlett
 4. Hej!
  ATt ha knappar på filten sådär är nytt för mig, ser fint ut!!

  SvarSlett
 5. Heisann :)Enda et nydelig lite teppe med knapper på :)Tror jeg glemte å takke deg for tipset om hekleriene som kunne festes på teppet i stedet for knapper..Søt ide og takk for tipset snille deg :)Du er virkelig effektiv om dagen..Klem fra Kardemomme

  SvarSlett
 6. Endnu en flink hekle-bloggeriende :-) Sikke en god ide med knapperne på.

  Klem Maria.

  Ps: jeg kan rigtig godt lide din header. Lækre farver.

  SvarSlett