mandag 5. januar 2009

Alvorada: Tusen takk for pris i årskavalkaden din!

Med både pris for den gule gyngestolen og Tandberg-radioen =) Her kommer et bilde til av vinnergliset og mitt nystartede prosjekt. Etter at jeg var på den lokale uavhengige fretex`en å kjøpte stoff bestemte jeg meg for å hekle teppe og fore det med et knallt stoff. Har plan om å lage et hvitt og et svart, det hvite skal for orange foring, og det grå skal få grønn (trur jeg). Foreløpig er planen å lage babytepper, men er litt usikker.

I dag har jeg fortsatt vaskingen av bruktstoffer med grønnsåpe, og det fungerer så bra! Kan muligens bruke litt mer grønnsåpe enn jeg skrev.

Alle bildene mine blir så blasse i konverteringen når jeg laster de opp på blogger, fler som opplever det?

8 kommentarer:

 1. Gratulerer med prisen på den kule gyngestolen, velfortjent!
  Nei jeg har ikke merket forskjell på bildene. Lurer på hva det kan være?
  Kul og fargerik blogg !
  Hilsen Linetoppen

  SvarSlett
 2. Du og jeg må bo relativt i nærheten av hverandre da jeg kjapt løste rebusen på Alvoradas blogg :). Jeg også har en gyngestol som går igjen i bloggen min. Etter en del år i låven, ble den flyttet inn i huset i høst. Vurderte først sterkt å male den, men har ikke hatt hjerte til det ennå etter som det er arvegods. Den er litt brannskadd etter at det forrige våningshuset på dette småbruket brant, men det er bare på det ene armlenet og kanten. Den er jo svart åkke som. Gratulerer til to velfortjente priser inne hos Alvorada :). Gleder meg til å se de teppene ferdig. Å fôre bestemorruter med retrostoff kan IKKE bli feil :).

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye med prisen på den superherlige gyngestolen :)Det var virkelig velfortjent!
  Jeg har så lyst til å male noe i den fargen jeg også..Jeg har jo lilla sofa og det hadde muligens vært dristig og moro med knallgult bord..Tenke,tenke :)Ha en bra dag :)

  SvarSlett
 4. Takk for tips om gulmaling :)))
  Bengalac blir veldig blankt og lekkert..
  I Oslo-leiligheten malte jeg faktisk kjøkkenflisene med hvit Bengalac og det ble holdbart og helt fint..
  Foruten stuebordet har jeg et gammelt hvitt skap med glassruter (loppefunn) som også kunne blitt fint i signalgul kledsel..
  Det er MORO å planlegge :))
  Takk for alle tips :D

  SvarSlett
 5. Joda jeg husker hvor rammen er kjøpt for jeg kjøper aldri rammer andre steder enn på Ikea :)
  Den passer jo egentlig ikke helt til plakaten og det er litt ergerlig men det er svindyrt å ramme inn bilder i fotobutikker..
  På Ikea finnes rammene kun i 3 eller 4 størrelser og det er i grunnen sjelden at noe passer helt.. :)

  SvarSlett
 6. For ein koselig blogg de har her,Rikke&Kaka!! Herlige kopper og kar med svibler i, mykje stilig keramikk frå England! Skal ta i bruk fleire av tipsa med det samme-særlig det med å fjerne "gammellukt"med grønnsåpe på forvasken :) Takk for koselig hilsen inne hos meg :) Gratulerer med pris for gyngestolen-den var råflott!! Varm helsing IngridMarie

  SvarSlett
 7. Heisan Rikke
  Grattis med gyngestol og radio-pris!
  Takk for kommentar inne hos meg også. Håper du blir bedre snart etter hekle-anstrengelsene. Det er utrolig fint med bestemorrutene i den knalle gyngestolen din. Må jo si at jeg blir fristet til å male min gamle, sandblåste gyngestol i frisk farve når jeg ser det herlige bildet hos deg.
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 8. Hei hei! her var det fargerikt og vakkert, - første gang jeg har vært her. Ja, det med bilder har jeg løst - man laster de opp på flickr.com først - og linker derfra -da blir de av super kvalitet. Inne hos meg litt nede kan du se to innlegg etter hverandre med samme bilde av mitt barnebarn - før og etter at jeg fant ut det. Lykke til!

  SvarSlett