søndag 4. januar 2009

Duft av gammel dame og møllkuler

Dette er en velkjent lukt når man kommer hjem fra loppemarked med klær og stoffer. Tidligere har jeg vasket dette tøyet mange ganger på rad for å få ut lukta, men det forsvinner gjerne ikke i tøy som ikke tåler varm vask. Nå har jeg funnet mirakelkuren!
 • Vask tøyet på 30 grader
 • Forvask med et par spiseskjeer grønnsåpe
 • Hovedvask med vanlig vaskepulver
 • Skyllemiddel
Vips, tøyet dufter rent og pent :D Grønnsåpe er virkelig et vidundermiddel!

Loppemarked med mye lukt, utenfor Budapest.

6 kommentarer:

 1. Er så glad for at jeg kom over din blogg sånn helt tilfeldig. Du viser de herligste farger og mønstere. Sånne ting liker jeg også. Hvis du ikke har noe imot det vil jeg gjerne lenke deg på siden min, slik at jeg kan komme innom igjen.

  Supert tips det med gammel lukta fra loppis funn.

  Ser også du har bestilt stoff fra Volkfaden. Jeg blogget om dette en gang tidliger i høst. Gikk det greit å bestille derfra? Kunne tenke meg å bestille litt derfra selv. De hadde jo så mange lekkerbisken stoffer :)

  SvarSlett
 2. Hei, takk for hyggelig kommentar! Det gikk fin fint å bestille fra Volkfaden. Bestillte ikke så mye (2 m), så da kom det som et brev, raskt og billig!

  SvarSlett
 3. Jeg vil også på loppemarked utenfor Budapest!!! Heldiggris.
  Fantastiske stoffer i innlegget under her. Må si jeg ble litt nysgjerrig på hvor den lokale uavhengige Fretexen din ligger..???
  Jeg har akkurat kåret gyngestolen din til Årets Gyngestol 2008. Håper det er greit at jeg stjal et bilde for å vise den fram på bloggen min? Radioskapet ditt har fått delt pris for Årets Loppiskupp :)

  SvarSlett
 4. Superdupert tips!! Det skal jeg jammen prøve. Lurte også på å bestille Volkfaden, og nå er det jo bare å hoppe i det:-)

  SvarSlett
 5. Genialt! :-)
  Flott side du har, forresten! :-))

  SvarSlett
 6. ikke et dumt tips... sitter her med en haug eldgamle sengetøy som må bli til noe luktfritt fint noe...hehe

  SvarSlett