søndag 25. januar 2009

Heklet babyteppe

Tolmodigheten strekker ikke til for tepper i voksenstørrelser, så bestemorruteprosjektet mitt ble til babyteppe. Er veldig usikker om jeg skal fore det eller ikke, har hekla veldig tett, så stoffet vi nesten ikke syntes igjennom. Tror jeg kommer til å holde meg til knappedekor. Har fått dilla på knapper! De finnes i fleng på Etsy, anbefalles for billige knapper.


10 kommentarer:

 1. Det ble fint. Koselig med knappeinnslag.
  Ja kan skjønne at det blir en skikkelig prøvelse å lage et stort teppe. Men et babyteppe er jo bra å ha...
  Drops

  SvarSlett
 2. Så flink du er! Kan jeg spørre hvilken oppskrift du bruker?

  SvarSlett
 3. Hehe...jeg tror mitt hekleteppe også blir et teppe til Tuttifrutti.

  Akk..knapper ja. Jeg har endel fine fordi de rett og slett var for fine til å la ligge. Men jeg syr altfor lite til at jeg egentlig trenger dem. Men knapper kan jo brukes til så mangt da..har noen knappeprosjekt i hodet som svirrer og går. Dukker forhåpentligvis opp på bloggen en gang.

  Forresten veldig fint teppe! Fungere bra med det stoffet bak.Likte det!

  ha en fin søndagskveld Rikke:-)

  SvarSlett
 4. Hei,
  så fint teppe! (husk bare å sy knappene super godt fast, hvis teppe er til små barn :o)
  Hvis du vil ha info om kurset jeg skal holde kan du titte her: www.sommelig.blogspot.com

  Hilsen Fredrikke :o)

  SvarSlett
 5. Takk for hyggelige kommentarer=) Jeg har ingen baby selv, men de popper ut som perler på en snor rundt meg. Ang knappene så er de sydd så godt fast at det ikke er plass til mer tråd igjennom hullene i knappene:P

  Teppet er ikke heklet på oppskrift, men det er veldig enkelt. Tre doble staver og en luftmaske, når jeg har heklet en runde og festet i første stav med ei luftmaske hekler jeg to luftmasker, snur arbeidet og fortsetter på neste runde med to doble staver. Også er det tre staver og en luftmaske rundt hele runden igjen. Pinne 7, og garn av tykk ubehandlet saueull (Eks Iglo fra Eurporis).

  SvarSlett
 6. Det var et veldig fint teppe det der da. Knappene gjorde susen gitt. Jeg hekler ikke selv, og er kjempemisunnelig på alle dere som kan. Jeg synes de teppene som vises i bloggland er så utrolig fine!

  Maya

  SvarSlett
 7. Hei Rikke
  Så herlig babyteppet ble!! Knapper som dekor er bare sååå fint. Var så heldig å finne mange slike lange rør med knapper sist jeg var i Gøteborg superbillig.
  Ha en glad dag!

  SvarSlett
 8. Hei Rikke :)Først må jeg få kommentere Kitchen Aiden din..Jeg er såååå misunnelig!
  Ønsker meg Kitchen Aid over alt på jord ;)
  Den dagen jeg bestemmer meg for å handle kommer jeg til å få problemer med fargevalget for det er så mange lekre farger nå..
  Din oransje var knallfin!!
  Og så fint babyteppe du har laget! Det var så søtt med knappedetaljene!!
  Ha en fin dag Rikke :)
  Hilsen Kardemomme :)

  SvarSlett
 9. hei.. fiiint teppe. kult som bare det. Det skjørtet ja, det er faktisk bare en gardin kappe? er det det det heter? Jeg fant på en brukt butikk, jeg tenkte jeg skulle sy det om til et fint barne strutteskjørt. ha en knakande fin dag!

  SvarSlett
 10. Jeg har vært inne og tittet på fargene som finnes på Kitchen Aiden og jeg sier bare: Ååååå!!! Jeg vil ha den lyseblå, den rosa, den oransje, den hvite og, og...
  Umulig å velge!!!
  Din oransje var utrolig lekker!!
  Jeg har alltid sett på Nigella og jeg tror fascinasjonen for programmet hennes kommer av alle de herlige tingene hun har stående på benken og det lekre huset hennes..Kunne dødd for spiskammerset hennes sukk!!
  Ha en forrykende herlig kveld :)
  Klem fra Kardemomme :)

  SvarSlett