tirsdag 20. januar 2009

Mangel på husmorskole

Av og til hjelper det med rett utstyr for å få jobben gjort, og det med lystig lynne. Jeg insisterte ovenfor meg selv at jeg kom til å bake brød bare jeg hadde en kjøkkenmaskin, en farget en. Det stemte faktisk, med en god porsjon idealistisk husmorstankegang og en orange kjøkkenmaskin har jeg alltid nybakt brød liggende. Men i dag gikk det ikke helt på skinner, gjæren lå igjen på benken da jeg tok de flate brødene ut av ovnen. Hvorfor finnes ikke husmorskolen lenger???

8 kommentarer:

 1. Det er mitt argument for å få ønske oss en sånn maskin til bryllupet i sommer ;) Jeg kommer til å bake i ett sett!

  SvarSlett
 2. Hi hi, kjenner meg igjen der ja..
  Husker mamma alltid har pratet om husmorskolen..men kan vel egentlig ikke si at det har hjulpet henne noe særlig heller...ingen mesterkokk akkurat...så det er ikke sikkert det hadde hjulpet deg heller...du får trøste deg med det da...
  Men guuud hvor fin maskin...har selv svart...tenk å velge det når det er såååå mange kule farger å velge mellom...kanskje det er fordi jeg kjøpte den for 3 år siden og at det da kun var in med svart og rød...
  Får trøste meg med det...
  Lykke til videre...ikke depp...=)

  SvarSlett
 3. Fnis,hihi, synes jeg ser det for meg:D Surprise, flat-brød!
  Lekker kjøkkenmaskin, og jeg er imponert over at du faktisk baker mer etter at du fikk maskina i hus...eller, kanskje jeg også hadde gjort det med en SLIK maskin???


  Maya

  SvarSlett
 4. Herlig...(å lese om) men akk så fortvilende!

  SvarSlett
 5. HERLIG bilde!! Kjempefine ting. Er det en kaffekvern jeg ser på veggen? Lovely! Og en liten blafreboks og mange andre nydelige bokser og fargerike detaljer. Jepp, liker bloggen og hjemmet ditt!:-)

  SvarSlett
 6. hei. for en fin blogg du har, jeg fallt plutselig innom her, jeg ser nederst her at du bestillte gardinstoff fra volksfaden. Jeg skal det selv nå, men lurer litt på om det blir veldig dyrt med toll? Måtte du betale mye? ha en nydelig dag uansett. her kommer jeg til å titte innom igjen.

  SvarSlett
 7. Hej! Vilken kul blogg med fina bilder. Vad glad jag blir att jag hittat hit!!!!!

  SvarSlett
 8. Hehe, ja jeg kunne gjerne tenkt med et år på en husmorskole :)

  SvarSlett