fredag 2. januar 2009

Siste helg med julestue

Nå fyker (eller bæres langsomt) snart julepynten opp på loftet igjen. Litt trist egentlig, men på en annen side er det ikke noe negativt i å få ut et dryssende juletre.

4 kommentarer:

 1. Likte godt det hvite gulvet ditt jeg...
  Ser så fresht ut på bilde:)

  Sukk ja...så var jula over da....nå kommer påsken...snart...hi hi....

  Skal pakke bort resten i morgen jeg...det er virkelig den kjedeligste jobben..hva slags musikk spiller man da da????
  Good night!
  Drops:)

  SvarSlett
 2. Tjihihi, skulle nok fjerna jula jeg og. Treet bare står og drysser! Er snart ikke noe igjen. Spørs hvor morosamt det blir å klemme det ut døra...UTEN at alle barnålene ligger igjen i døråpninga!

  SvarSlett
 3. Jeg har tenkt til å presse mitt ut av vinduet, det blir masse nåler, men da er de hvertfall konsentrert. Lykke til med trefjerningen =)

  Gulvet er forresten lyst grått, men det er ikke såååå delikat i virkeligheten, det må vaskes alt for ofte, og hver lille ripe man ikke ville sett i et tregolv lyser mot en. Glemte å tenke praktisk da jeg malte det:P

  SvarSlett
 4. Ajaj..et oversiktsbilde;-)! Fint hjem du har. Suger til meg hver lille detalj. Og herlig julepynt. Jeg skviste også juletreet mitt ut av vinduet. Som du sier: konsentrert barnåldryss er bedre. Ellers henger jeg meg på det Drops sier (bare på engelsk): I like the white floor. Men med hund og barn er ikke det mulig. Istedet blir det tre, tre og atter tre. Praktisk,men ikke fint. Nei, jeg får heller hvile blikket på din fine stue med det hvite gulvet og mye ögongodis.

  SvarSlett