søndag 22. februar 2009

Blomster i busken

Det har vært mange koselige fastelavensblogger i helgen, syntes det er koselig å kikke på blogger rundt høytider. (Er fastelaven en høytid?) Ble selv skuffet da sanitetskvinnene ikke kom og solgte fastelavensris i år, men på en annen side ga det meg mulighet til å ha noe annet en fjær i buska.

Kjøpte to taptetruller på Rusta til 39,- kr stykk i går, og i dag ble de til 70 tallsblomster i busken. Brukte ferdig tapetklister på boks (mye enklere enn å blande/grise) og klistret to tapeter sammen. Rusta har forresten mange fine tapeter, og de er utrolige billige, uten at det virker å gå på bekostning av kvaliteten. Rosa Hemmet har tapetsert sin stue med en fototapet fra Rusta, det ble superfint =)

11 kommentarer:

 1. Når vi bygde dette huset, fikk mannen - som tross alt lager det meste av maten - heldigvis - bestemme. Han elsker sin induksjonsovn ;).

  Har en bra story om mine matlagingkunster fra den gang ungene gikk i SFO. Ettersom jeg er lærer har vi muligheten til å slutte 13.30 på fredager - ingen bindingstid den ukedagen. Da er det deilig å komme hjem. Gikk ned på SFO for å hente ungene - som gikk i 1. og 2. trinn. Kom nå unger - Men, mamma vi vil spise grøt - Jeg kan lage grøt hjemme jeg, kom igjen nå - Mamma, vi vil IKKE ha den grøten din. Den er alltid brent! Måtte pent finne meg i å vente på jobb til halv fire på fredager - til grøten var fortært ;).

  Har en til forresten ;). Da sønnen min gikk i 1. trinn og holdt på med leseopplæring kom han til ordet OS. Det hadde han jo aldri hørt om. Spurte læreren sin. Hva er os? Hun forklarer at det er sånn røyk som kommer fra panna hvis man brenner mat. Ah - sier min sønn - akkurat som om det går opp en Petter Smart-lyspære over hodet hans. Det er sånn mammaen min alltid lager det. - Sukk...

  Som du skjønner - dette ovnsavsvaret ga jeg fra meg ;)

  Om du sier at det kanskje ikke funker med Cathrineholm/induksjon - så får jeg heller avvente litt. Takk for tipset ;)...
  Vært på Sverigetur? mtp Rusta ;)

  SvarSlett
 2. så lekkert det ble a gitt!!!

  SvarSlett
 3. Så innmari snodig ;) - det med gyngestolen. Jeg studerte bildet ditt av gyngestolen fra i fjor - og den ligner min (eller lillesøster sin) på en prikk. Jeg telte til og med riller i de dreide armstolpene. Vi har virkelig tvilling-stoler ;). Ha en fin ukestart!

  SvarSlett
 4. Så fine papirsklipp du har gjort. Synes det er mye finere og lage slike enn de tradisjonelle med fjær på. Ser på andre blogger som også har laget ting i mønstret papir, og det er mye mye finere. Takk for tips om Rusta. 39 kroner for en rull er jo ikke så mye. Ønsker deg en fin uke...

  SvarSlett
 5. Hei Rikke
  Det ble superfint med tapetblomster i fastelavnsriset! Mye finere enn sanitetkvinnenes ris.Liker litt alternative fastelavnsris!
  Flott du er med i klubben "ja til ulike servietter!" Da er vi to medlemmer så langt. Det er genialt å bruke ulike sevietter. Da slipper man være redd det ikke er nok osv. dessuten er det mye mer morsomt synes jeg.
  Ha en fin blåmandag! Klem fra kaspara

  SvarSlett
 6. Tjoppla! Vad fint det blev i busken, det var en rolig idé. Snart stundar ju påsken och då ska jag ha den i minnet :) Kul att du gillade tapetseringen, blir jätteglad när du ville länka till mig! Hoppas du haft en fin helg. ha en fin måndag :)

  SvarSlett
 7. For en nydelig fastelavensbusk. Og nydelige bilder:)

  klem

  SvarSlett
 8. hei, du så mye fine bilder du har på bloggen din. Kjempe fin blogg.

  SvarSlett
 9. Å va fina, de gillar jag. har inte varit inne här på ett tag så det fanns ju massa fina saker att läsa :D

  SvarSlett
 10. Kjempe fine tapetblomster!
  En veldig god ide,
  hilsen Fredrikke :o)

  SvarSlett