søndag 1. februar 2009

Nattens strabaser

Min første syøkt etter at mamma lærte meg å sy da jeg var liten er nå over. Hadde ingen oppskrifter eller maler, så det gikk på feelingen med inspirasjon fra bloggverdenen=) Alt er sydd av loppis og bruktstoffer. Skråbåndene fant jeg på salg til 1 kr pr meter hos Hansen og Dysvik.


13 kommentarer:

 1. Oj, det ble skikkelig bra!! lekeklut og søleklut! genialt. Flink å sy! Det er på listen over ting-å-lære-seg. For øyeblikket lærer jeg meg foto med nytt kamera..jiha:-)

  SvarSlett
 2. Det er jo bare så gøy når man finner ut av ting. Selv starter jeg på sykurs tirsdag, og jeg gleder meg stort. Mange flotte stoffer du har.

  SvarSlett
 3. De er helt geniale disse "sutteklutene" - har sydd en selv også! :)

  Liker kjempegodt fargekombinasjonene dine - gladfarger :-)

  Ha en fin søndag! Klem

  SvarSlett
 4. Lurer på om jeg ikke sto og så på det turkise og blå dynetrekker før denne uka - på Fretex ;). Det var kjempefint - og vurderte å kjøpe det sterkt - men har funnet ut at jeg må i havn med litt rydding og flere prosjekt i havn før jeg drar mer i hus. Heldig for deg da - om det viser seg å være det samme ;).

  SvarSlett
 5. Så fine smekker du har sydd! SKulle gjerne ha vært på et sykurs jeg også, men det må jeg si er et av mine langsiktige mål... DU hadde jo en masse flotte stoffer å sy med da:)

  Og de knappeteppene dine var kjempefine!

  Ha en fortsatt fin søndag

  SvarSlett
 6. Så flink du er til å sy!
  Du har en inspirerende og fargerik blogg!
  Jeg er en av dem som ikke liker nelliker!
  Av en eller annen grunn minner det meg om begravelses blomster!
  Min favoritt er tulipaner!

  Ha en flott søndag ;)

  SvarSlett
 7. Wow! Imponerende resultat :) Ser ikke ut som du trenger det sykurset du har meldt deg på!

  Kjempefine stoffer du syr av. Likte særlig det blå/turkise med blomster.

  SvarSlett
 8. Helt enig i at stoffene var fine! Ble herlige smekker av det. Veldig spennende at du driver med sykurs da, hehe. Er flere som trenger det. Jeg begynte så optimistisk med omsying av kjoler, men måtte legge det fra meg. Redd for å ødelegge de. Hoho, kanskje man heller skal begynne med rett søm og ikke så avansert de første gangene...jaja.
  Ha en fin søndag
  Maya:)

  SvarSlett
 9. Tack för din fina kommentar! Härlig blogg du har med härliga färger! Din startbild med lapptäcke och gungstol är helt underbar, och alla dina fina burkar...
  Vi ses igen!

  SvarSlett
 10. Hei sann..
  Så moro at du har meldt deg på kurs da...knall.
  Er jo allerede dreven jo...mye bedre enn det jeg kunne klart ja...
  Lykke til med stoff og sy....
  Drops

  SvarSlett
 11. Det meste av møblene vi har - hvis vi ser bort fra gamle ting - er fra Casa :). Var veldig praktisk når vi skulle fylle et nytt hus og bor like i nærheten. Hender jeg går de moteshowene også.

  SvarSlett
 12. - jeg gikk forresten søm grunnkurs på Sentrum etter at jeg var ferdig med videregående litt lenger opp i bakken - for å sose litt og bestemme meg for hvor jeg skulle videre i livet ;). Et grundig sykurs m.a.o. ;).

  SvarSlett
 13. De var veldig søte og retro. :) Burde lære meg å sy jeg også. Fikk symaskin til 30-årsdagen for 3 år siden. Men da jeg ikke fant ut hvordan jeg fikk spole over tråd på den undertråden så ga jeg oppp. Haha:D Men ser at jeg burde prøve igjen. Smart å sy litt enkle ting.

  Besøk gjerne bloggen min. Ikke så mye der, men kommer mer! :)

  Mushi

  SvarSlett