onsdag 11. februar 2009

Perfect match

I går ble det smekke som matcher sparkebuksa jeg har sydd. De fantastiske blomsterknappene er fra stoff og stil. Skulle ønske jeg bodde nærmere den butikken, den ligger i Drammen og har masse fint sytilbehør.


10 kommentarer:

 1. Ja se der ja...FIne knapper..det gjør seg det.
  Flott match.
  Drops

  SvarSlett
 2. Denne ble fin. Liker de retrofargene godt. Har nettopp bestilt meg katalog fra Stoff og Stil, og gleder meg til den kommer.

  SvarSlett
 3. KKjempesøt smekke, og den ser jo ut til å være PERFEKT sydd! Og sså stilig bestikk du hadde:)
  Jeg nevnte jo ikke urban outfitters, men de to var mine absolutte favorittbutikker. Første gang jeg kom inn i en u.o butikk fikk jeg nesten åndenød, og tenkte at året vårt i usa skulle nok bli veldig, veldig bra, hihi
  Og spesielt fordi jeg skulle ha en container med hjem og slapp å tenke på vekt og størrelse.. Men skulle ønske jeg hadde handlet mye mer..

  Ha en flott torsdag!

  klem

  SvarSlett
 4. Tack för din kommentar, härligt! Jag går in här och njuter av alla underbara färger och former. De knapparna finns nog inte på Stoff och stil i Sverige. Tyvärr för de var jättefina.

  SvarSlett
 5. Her må jeg si det dukker opp mange søte, små retroinspirerte plagg ;). Er medlem av Sømmelig-gruppa på Facebook, så følger litt med på hva som skjer i de lokalene. Det er helt typisk meg også - å bare dure i veg for så å oppdage at noe ligger feil veg eller noe - og så er det bare å finne oppspretterkniven. Man blir jo så ivrig. Har dog blitt litt mer sprette-tålmodig med årene. Hadde symaskinene fremme i går og gjorde ferdig en pute jeg begynte på i sommer - heklede bestemorruter montert opp på stoff. Akkurat tatt bilder, så dukker nok opp et innlegg snarest. Så at jeg ikke hadde laget noen link til deg ennå, men nå er den på plass ;).

  SvarSlett
 6. Nå mistet jeg kommentaren min igjen her inne æsj! Men jeg ville gjerne takke for koselig kommentar på bloggen min..Det varmer virkelig og gir meg litt av den peppen jeg trenger nå..
  Du lager så nydelige ting av herlige retrostoffer og jeg klør i fingrene etter å
  sette i gang med prosjekter hjemme..
  Må bare få datteren min på beina først..
  Ha en koselig kveld Rikke :)Klem fra Kardemomme

  SvarSlett
 7. Herligheten, så flink du er! Så skjønt sett da! Skulle ønske det var sykurs i nærheten av meg også, men den gang ei.. Det er jo så moro å sy klær selv!:)

  God helg!

  Klem fra Mina:)

  SvarSlett
 8. Wow!! Herlig stilig smekke!! Den likte jeg kjempegodt!!!

  SvarSlett
 9. Herlig smekke :D Ja, de er nyydelige de knappene!! Har kjøpt endel av de jeg og ;) Skulle gjerne bodd nærmere stoff og stil ja...

  SvarSlett