lørdag 9. januar 2010

Baderomsutfordring

Norske interiørbloggere (NIB) har utfordret bloggere til å publisere bilder av deres baderom. Er det et rom i huset der vi virkelig har safet stilmessig så er det på badet. Man har liksom ikke råd til å tabbe seg ut der inne. Så her er det altså, straight som bare det – men veldig praktisk.

Hadde jeg skulle ha satt sammen et baderom nå igjen ville jeg ha valgt mer mosaikk. Det er noe nostalgisk og deilig over mosaikken! Bare se på dette badet fra Ikea, veggene er som søt musikk for øynene :D4 kommentarer:

 1. Er det deres bad på det enderste bildet? Det var i så fall veldig fint!

  Likte også at dere har brukt Villa Villekulla som inspirasjon for farger - det er et tips jeg skal ta med meg!

  SvarSlett
 2. Ja det er badet vårt på de nederste to bildene =)

  SvarSlett
 3. Åå, så delikat og fint! Jeg ønsket meg også steiner i dusjgulvet, men fikk ikke gjennomslag.. det ser jo så fint og deilig ut! Nydelig farge på mosaikkflisene!!

  SvarSlett
 4. hei.

  vi vurderer en slik hodedusj til vårt nye bad når vi pusser opp. gjerne i nostalgisk stil. Hvilket merke er denne? Er dere fornøyde og gir det ok med "trykk" når man dusjer med slik hodedusj slik at man føler man får vasket av såpe osv..

  masse spørsmål, men er ny i "bloggosfæren" og henter inspirasjon fra blant annet din nydelige blogg til mitt oppussingsprosjekt!

  Takk :)

  SvarSlett