lørdag 16. januar 2010

Fra dynetrekk til bluse

Hårdarbeide har vært en kjær hobby helt siden jeg lærte meg ordene garnnøste og synål. Det siste året har det blir mange barneplagg, noe påvirket av kulen som etterhvert etablerte seg på magen min. Men etter mitt siste Fretex-raid som jeg skreiv om i forrige innlegg bestemte jeg meg for å sy noe til meg selv. Tidligere har jeg bare dekorert og sydd om eksisterende plagg, eller sydd enkle ting på oppskrift når det kommer til voksenstørrelse. Dette er mitt første helt egendesignede plagg, en bluse med A-fasong og ballongarmer – jeg må innrømmet at jeg er meget stolt. 100% hjemmelaget, fra å tegne mønsteret til å sy i den siste knappen.


13 kommentarer:

 1. Utrolig kul!! :o)
  Så flink du har vært.

  Klem Fredrikke :o)

  SvarSlett
 2. Jeg kan ikke annet si enn at jeg er imponert ;). Det er kanskje fordelen med å ikke ha gått på skolen - man kaster seg ut i det ukjente og er friere. Den ser jo utrolig deilig ut å ha på seg - og med farge man må føle seg frisk og fresh i ;).

  SvarSlett
 3. Hei. Nå har jeg vandret rundt i bloggen din og hit kommer jeg definitivt igjen for her blir man glad av alle fargene! Jeg er imponert over alle som kan trylle med symaskin og den blusen ble jo veldig kul. :-)

  SvarSlett
 4. knalkuuuuul, gud så flink du er!
  digger lampa de lengre ned her, råfin :)

  god søndag,
  vibeke

  SvarSlett
 5. - Hadde jo et halvt kontor fylt med ferdige eller halvvferdige ting ;). Er jo bare begynt på opprydning. Tok seff først tak i det som var nærmest mulig fotogrfering. Nå gjenstår det en del monteringsarbeid - sukk. - Men klarer jeg å slutte å begynne på nye ting? *Rister på hodet*

  SvarSlett
 6. Oi! Dette var imponerende! Jeg syr gjerne offbeat - men oppdager oftest at jeg burde fulgt løypa. Du er jo bare naturtalent! NICE!

  SvarSlett
 7. hmm - bare et veldig rart spørsmål. hihi! hvorfor får jeg opp en million ( i alle fall 10) koblinger til hilde heimdal sin blogg under kommentarene her hos deg? skjer det samme inne hos oss? er det noe spam, eller aner du?

  SvarSlett
 8. takk for kommentar! følte meg egentlig litt flink når jeg begynte på nytt med ermet, hihi! nå er en ny arm ferdig, så nå trenger jeg bare en sykedag til, hihi.

  de linkene kom opp når jeg trykket på "legg inn kommentar", da kom det opp noe som het "koblinger til dette innlegget". veldig rart. skal se om det samme skjer nå;) var innom en annen blogg, og der skjedde akkurat det samme - så det var da jeg begynte å tenke om noen hadde hacket seg inn på kontoen min:O) PARANOID, hihihihi! der hadde de ikke funnet noe spennende, så det er vel ikke så farlig:)

  og der trykket jeg på "legg inn en kommentar" - og får opp hilde heimdal 5 ganger i "koblinger til dette innlegget" og en fra NIB.

  meeeerkelig!

  SvarSlett
 9. Så fiiin!!! Heldige deg som kan sy deg så fine klær!! Stoffet var jo et funn i seg selv med den knalle grønne fargen og herlige 70-tallsmønsteret! Jeg har visst mye å lære sukk!!
  Jeg måtte scrolle meg ned og se på den nydelige lappeteppet du sydde til lille Persille en gang til..Det er bare så utrolig nydelig!!! Angående lampen inne hos meg så leste jeg et sted at Panton designet denne lampen for ABO og var beregnet på ikea sine kunder i 1961. På den tiden fikk ikke Ikeadesignerne kreditt for sitt design på samme måten som nå. Men jeg vet jo ikke sikkert. Topanlampene er helt maken men i takutgave og ble tegnet noen år senere..Spiller egentlig ingen rolle men det er så morsomt å finne ut opprinnelsen på ting og tang..Særlig ting som stammer fra denne perioden :)) Ha en super dag videre! Du har kanskje en date med symaskinen og de fine stoffene dine? Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 10. Kul!!! Du kan absolutt klappe deg stolt på skuldra :) Flink.

  SvarSlett
 11. hihi!! kjempeflott! flink. Du - jeg vet ikke om jeg har spurt allerede - tror i alle fall ikke at jeg har fått svar. Jeg planlegger et innlegg om gyngestoler. kan jeg få bruke bilde av din med kreditering? :)

  SvarSlett
 12. Så fin! Utrolig gøy når alt er laget fra bunnen og det går bra!

  SvarSlett