lørdag 9. januar 2010

Epla.no liker Bonkarakka

I kveld fant jeg en veldig hyggelig overraskelse, nettorget epla har valgt en av mine Bonkarakka smekker som dagens forelskelse! Sånne overraskelser er absolutt en vitamininnsprøytning for å fortsette å sy :D
6 kommentarer:

 1. Hei!

  Jeg har allerede lagt merke til butikken din og lagt den til i mine favoritter.
  Fine ting og flott banner!
  Dt er alt for mange fine babyting på Epla og alt for få babyer å kjøpe til!

  SvarSlett
 2. Nydelige ting!

  Jeg skrøt litt av deg i bloggen min, håper det er ok? Lånte bilder fra epla.no, håper det er greit....

  SvarSlett
 3. Jeg skjønner at de valgte den! Den er rett og slett utrolig kul! Jeg digger den :)

  SvarSlett
 4. Supergrattis ;). Det er jo til og med det turkise stoffet "mitt" fra Fretex ;). Jeg har også laget meg en epla-butikk, men liksom ikke helt kommet i gang. Jeg holder imildertid på å lappe litt for tiden.

  Jeg går nok over på 100 % rehabilitering, for å se om det kan funke litt bedre fram til å bli frisk(ere). Småjobbing er mye stress for lite. Da blir det bedre tid og ro til å sy kanskje. Ittno er så gæli at det itte er gøtt for noe, men jeg ville jo helst ha vært lærer-Nina.

  Så du kommentaren jeg skrev om at jeg har en gave til lille Persille? Og om det passer at jeg kommer innom med den på onsdag, før den blir for liten. Om det ikke er helt sykt kaldt, kan vi kanskje prøve Fru Balchen? Små bebiser skal ikke ut i over 10 minus ;).

  SvarSlett
 5. Tusen takk for at du vil være md på våres giveaway!! Klem fra M i vinterkulda =)

  SvarSlett
 6. i found you from designer jots blog. i just had to come and take a peek at yellow stuff. we have yellow walls in our house for exactly the same reason: to brighten up the long winter (i'm in canada). i'll come back when i have more time to browse. cute blog.

  SvarSlett