lørdag 14. mars 2009

Det snør, det snør tiddelibom

Neida, det har enda ikke gitt seg, og nå er vi midt i mars. Jeg er i utgangspunktet glad i snøen, men innenfor et gitt tidsrom! Satt og kikka i gamle bilder, og i dette tidsrommet i fjor så kjøkkenet vårt ut som dette. Kjøkkenstundene er helt klart mer lystbetonte på denne tiden i år enn i fjor!

Har tatt vare på det gamle overskapet og satt det på en annen vegg. Ellers så ble all maling skrapet av veggen med varmepistol og grunnet og malt på nytt. Grønnfargen på den ene veggen var det fargen som var i bunn bak all skrapingen, så vil anta at det var den første fargen på kjøkkenet. Syntes den var fin, så malte opp en vegg i den gamle fargen. Panelen er antakelig fra da huset ble bygget i 1843, så det er fine håndhøvlede detaljer på den. Selve innredningen er Ikea høyglans (Abstrakt) og hyllene er de kjente Ikea Lack.

15 kommentarer:

 1. Det viser seg felles kjente her også ;). Et par uker før hjalp jeg I. en hel dag i butikken. Hun brakk jo beinet i jula, og det var ikke spesielt praktisk. Da jeg henta henne den morgenen, dumpa jeg ned i en ganske maken stol på kjøkkenet hennes for å bla igjennom avisa. Åh - en sånn vil jeg også ha, utbrøt jeg. Det var da hun kom med forslaget om at jeg kunne få kjøpe den som sto i butikken.

  Du må jo kanskje bo i selveste Ø. ettersom huset ditt er så gammelt? Pappaen min bor i Ø, men i et nyere hus. Veldig mye bokstavkoder her nå ;).

  SvarSlett
 2. - og jeg glemte å nevne at vi jo faktisk også har tvilling-gyngestoler ;)!

  SvarSlett
 3. For en kjempefint kjøkken! Det var også vel spennende før, jeg er veldig glad i disse gamle norske kjøkkener, men nå.... Utrolig stilig og fargerik det ble! Ser du har mange fine ting på hylla :) På helgstur til München ville jeg også kjøpe noen Marimekko-bokser, men jeg fant de ikke i blå. Veggene dine er også vel flott!
  Ha en deilig søndag! Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett
 4. Må bare få sagt at jeg digger kjøkkenet ditt:)

  SvarSlett
 5. Vledig fint kjøkken. En bra blanding av gammelt og nytt.

  SvarSlett
 6. Du har ett såååå utrolig koselig kjøkken...
  Virkelig herlig stemning og atmosfære der...
  Liker jo såååååå godt Kithen Aid produktene dine vettu...de er jo i miiiiiin farge...

  Hipp hurra det er mandag=)
  God klem til deg RIkke=)
  Hilsen Drops sa sa=)

  SvarSlett
 7. Jeg kommer gjerne på besøk... hi hi...
  Drops=)som inviterer seg selv i hytt og pine.. o la la....

  SvarSlett
 8. For et herlig kjøkken. Vil ha!!

  SvarSlett
 9. Mycket vackert kök!! Inspirerande!

  SvarSlett
 10. Og forresten, du er anbefalt ;)

  SvarSlett
 11. Så utrolig fint det har blitt! :) der kan jeg tenke meg det blir mange kosetimer.. Et slikt kjøkken hadde jeg blitt glad av! Gamle hus har masse skjarm og har masse masse muligheter, bare man leter

  SvarSlett
 12. Å så kuult kjøkkenet ble!!!
  Jeg har ikke så mange sterke farger hjemme hos meg, men jeg syns det er så utrolig fasinerende og fint hos andre! Dette var jo kjempe kuult!

  Hilsen Ljo :O)

  SvarSlett