fredag 27. mars 2009

Tatt av tidsklemma

Jeg pleier vanligvis å passe på at jeg ikke setter meg fast i denne klemma, men i siste har den klypet etter meg. –Den klarte å sette meg fast en liten stund også. Men nå er jeg tilbake i blogglandia! Noe av det jeg har jobbet med er ny profil til Eidskog kommune, som nå så smått er lansert. De har vært tøffe og tør å være med på en sprek kommuneprofil. Fargene oser av glede og energi. Det grønne symboliserer omgivelsene i kommunen, naturen og skogen. Og det varme fargene symboliserer glede, varme, hjerterom og Cittaslows grunnverdier. Minner om at dette er fargepaletten, ikke det grafiske uttrykket.

6 kommentarer:

 1. hallois kjære du...
  Nå synes jeg det var lenge siden jeg hadde hørt noe fra denne kanten her...
  Tenkte på deg når jeg nå har malt tavlen til lille pastill gul...det minnet meg på den fine gyngestolen din som er gul...
  God påskeklem fra påskedrops=)

  SvarSlett
 2. Er dette våre nye farger? ;)

  Må si - at den logoen og profilen som har eksistert har vært ganske døll og ordinær i svart og rødt. Nå morsomt at DU jobber med saken ;)!!!! Gleder meg til å se resultatet. Sjekker inn på de kommunale siden med en gang! God påske!

  SvarSlett
 3. Heisann Rikke :)Det er visst en liten evighet siden jeg var innom deg sist. Jeg har også vært litt fraværende i blogglandia noen måneder men er igang igjen nå!
  Stua deres er kjempelekker og det samme er kjøkkenet og alle de andre peronlige og herlige
  krokene i hjemmet deres! Lyst og gjennomtenkt!
  Blandingen av nytt og gammelt er en uslåelig kombinasjon når man vil skape personlige miljøer som deres!
  Endelig har våren kommet og jeg kjenner det gir energi og overskudd i massevis!
  Ha en fin søndagskveld! Klem fra Kardemomme :)

  SvarSlett
 4. Har du blitt klemt helt istykker i den tidsklemma eller? Savner deg på bloggen! :)

  SvarSlett
 5. Hei hei :)

  Dumpet over bloggen din og den likte jeg veldig godt! Skikkelig deilige farger! Ville bare legge igjen noen ord til deg! Håper du kommer sterkere tilbake snart og ut av tidsklemma ;)

  Hilsen fra Kristine

  SvarSlett
 6. Måtte bare legg igjen en hilsen her for det var så mye fint å se på, deilige farger og bilder...likte å se interiørbildet fra stua deres, der hadde jeg også likt meg.

  SvarSlett