mandag 2. mars 2009

Spreke karer!

Tror ikke jeg har nevnt hva jeg jobber med noen gang, men jeg er AD/Grafisk designer i reklamebyrå. For en stund siden hadde vi kontakt med et anleggsfirma som trengte en logo. De hadde holdt på i 25 år uten noe gjennomført profilering, og de så nå at tiden var inne for å gjøre et framstøt profileringsmessig, da det ble trangere tider og kamp om jobbene.

Det er så moro at en liten kunde som dette tør å satse på design! De har fått en profil som skiller seg ut fra andre små anleggsbedrifter. – Og både jeg og de er superfornøyde med tankte på utgangspunkt og budsjett.

4 kommentarer:

 1. Ja se der ja...
  Så utrolig spennende jobb du har....
  Sikkert moro hvis man og får fornøyde kunder.
  Fin logo..
  Ha en fin dag videre da...
  Drops=)

  SvarSlett
 2. Så kult at du jobber som AD. Det er jo et utrolig kreativt yrke. Kan iallefall være det. Det var min store drøm en stund, men livet mitt tok en litt annen retning. For endel år siden drev jeg med teknisk support til grafiske bedrifter. Jeg var den de ringte til når de hadde problemer med Mac'en sin. Kan være verden er forandret, og at ikke alle grafiske mennesker jobber med Mac lenger.

  Jeg er sikker på at kunden din får et fortrinn ved å profilere seg i disse tider. Anleggsbransjen er vel ikke de som har brukt mest penger på profilering.

  SvarSlett
 3. Bra design! Er noe tilfredstillende over det.. assosierer det med fremgang, sterkhet og gravemaskiner. Som forøvrig er mitt favorittobjekt ute i det urbane byrom. Ingenting som slår en vakker gravemaskin. Flaks for meg det bygges bybane her i Bergen.

  SvarSlett
 4. Kult innlegg ;)! Kul logo! Jeg hadde garantert latt meg lede til en entrepenør med oppsiktsvekkende, fin logo - i hvert fall for et prisoverslag. Fungerer jo som blikkfanger.

  Da tror jeg at jeg er ganske sikker på hvor du jobber også...ganske så idyllisk plassert.

  SvarSlett