søndag 8. mars 2009

Vinter ute – sommer inne

Det laver ned med snø ute, 10 - 15 cm siden i morges. Jeg var klar for snøsmelting og vår nå, så dette er ikke helt etter planen min. Flaks var det at de hadde 3 pk tulipaner for 100 kr på Mestergrønn. Med deres 3 for 2 tilbud året rundt har jeg alltid friske blomster. Syntes det er mye koseligere enn potteplanter. Den orange vasen (stooor) er fra R.O.O.M og den gule er fra Kremmerhuset. De orange telysholderene fra Ikea og de gule fra OBS!.


15 kommentarer:

 1. Jeg elsker nelliker jeg, syntes de er noen av de fineste blomstene i butikken:) Også finnes de i så mange fine farger. Faktisk så er kombinasjonen tulipaner og nelliker utrolig stilig! Den gule vasen din... kjempe fin:)

  Ha en fortsatt fin søndag

  klem

  SvarSlett
 2. Jeg har skjønt at det snør i enkelte deler av landet i dag. Det er flere bloggere som klager litt over snøfallet. Her i sør er vi litt mer vårlige i dag. Sol og varmt, rett og slett.

  Du klarer jo å lage en flott stemning inne med blomstene og de fine fargene dine istedet. Den gule vasen fra kremmerhuset er så fin. Da jeg var inne i Oslo sist gang sto jeg med en sånn i hånden og lurte på om jeg skulle kjøpe den. Men det gjorde jeg ikke, og angrer på det. Har tenkt på den innimellom, så kommer du og viser den fram, og da angrer jeg mer.

  SvarSlett
 3. Jättefint! Den gula vasen gillade jag extra mycket.

  SvarSlett
 4. Oj så herlige bilder! Flotte vaser!! Spesielt den gule. nellikene passet perfekt i den! Bruker man nelliker riktig som du, blir de nydelig.

  Stakkers dere som har snø enda da! Herrejemini.. er jo leeenge siden sist jeg var i Oslo. Jeg ble lei av høye brøytekanter og kulde den korte helgen jeg var der.da jeg kom tilbake hit var snøsmeltingen i full gang. Nå er hvitklokkene i full blomst i hagen. Og i dag har jeg vært på årets første loppis som alltid begynner med et laangt kaffebesøk på brosteinskafeen. I vårsolen! Jeg har medlidenhet med dere.

  SvarSlett
 5. Så fint det så ut i vinduskarmern din! :o)

  SvarSlett
 6. Herlige farger, og jeg er såå enig - ingenting slår buketter - potteblomster blir kjedelige i forhold :)

  klem

  SvarSlett
 7. Så fint dette var. Inspirerende!

  SvarSlett
 8. Hei Rikke
  Den gule vasen fra Kremmerhuset fortapte jeg meg helt i!!!! Det var så lekkert med nellikene i den. Tenk jeg som har vært DEN nellik-hateren. Det må jeg virkelig revurdere etter å ha sett dette bildet.
  Så morsomt å høre at du synes slagbenken ble fin hvit, men hadde vært skeptisk til malingen av den. Det er vanskelig å vite på forhånd om man blir fornøyd. Jeg var redd hele rommet ville bli litt for "lett og hvitt", men ble heldigvis fornøyd.
  Ha en fin dag, Rikke!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 9. Ja den gule vasen har jeg siklet på og....
  Helt herlige bilder du viser her i dag altså...
  Har kjøpt meg tulips jeg og..på Ikea på lørdag...bare digger tulips..hvite denne gang...må ha det bare må ha det..enig..morsommere med friske blommer...
  Oki, ha det fint ...her må det dusjes tenker jeg=)
  Drops=)

  SvarSlett
 10. Åååååå vad vackert!!!! Den gula vasen med nejlikorna är så underbar!!!!

  SvarSlett
 11. vilka härliga fönster, de riktigt ropar sommar och sol om de energigivande färgerna :)

  Även fast det är vinter så behöver det ju inte vara temat inomhus, jag tycker att inredningen ska ge energi och glädje. Det gör dina fönster!

  ha det fint

  SvarSlett
 12. Hello
  Enig grønt er skjønt=)
  Klem fra meg=)

  SvarSlett
 13. Herlige farger! Fantastisk kombinasjon med gult og cerise.
  Det er ikke så mye som minner om vår her heller, men veiene begynner heldigvis å bli bare(brøytekantene rundt huset er ca 2 meter høye, grøss).

  Ha en fin kveld, og jeg håper våren er på vei til deg!

  : ) Bella

  SvarSlett
 14. Hei.
  Koselig og fargerik blog du har! Skal stikke innom her flere ganger! :)

  SvarSlett
 15. Hei!

  Du, jeg har blitt kontaktet av en journalist fra Kamille angående en interiørreportasje med bloggere. Jeg er syk, så kan ikke være med selv, men er det greit at jeg anbefaler deg istedet? Vi har jo ganske lik stil tror jeg!? :)

  Nydelige bilder, den gule vasen var kanonfin! Venter forresten fortsatt på flere bilder fra drømmekjøkkenet ditt ;)

  Ha ei strålende helg!

  SvarSlett