onsdag 4. mars 2009

Bananas på Ebay

Har hatt mine runder på Etsy for å kjøpe stoffer, men i det siste har jeg ikke funnet det jeg vil ha der, i tillegg har det blitt mye dyrere enn det var for bare noe mnd siden. Så i går kveld satt jeg i fler timer å trykket med rundt på Ebay. Er mange asiatiske selgere som har fantastiske stoffer! I hver fall mønstermessig, så nå gjenstår det å se kvaliteten:P Dette er bare to av stoffene, gleder meg til å få pakke i posten=)


8 kommentarer:

 1. Så kult.
  Gleder meg til å se om de står til forventningene....
  Kjempefine ....
  Drops=)

  SvarSlett
 2. Det gula var så härligt!!!

  SvarSlett
 3. Herlig herlig. Jeg har vurdert å tillate meg selv et par runder på ebay. Men vet det er utallige skatter der ute,så kan bli farlig.Menvi får se. Er iallefall spent på resultatet av disse stoffene. Du er jo blitt en riktig kløpper med symaskinen.

  SvarSlett
 4. Stilig! Håper kvaliteten er like bra som mønstret. Det lille jeg har sett av stoffer fra asiatiske aner er at de så farge- og lekefulle. Jeg skal til Kina til sommeren og gleder meg vilt til å se etter stoffer, og rare ting. Gleder meg selvfølgelig mest til selve reisen, men shopping komme man ikke utenom:)

  Jeg har nettopp oppdager tapetprøvene jeg, har boltret meg i scrapbookpapir o.l til nå. Men jeg antar at tapeter er mer solide i forhold til slitasje osv...
  Vet dessverre ikke om noen andre tapetsjapper. Men i det siste Rom123 (eller var det Bolig+...), så var det ramset opp 5-6 tapetbutikker man kan bestille fra! Jeg tenkte å sjekke ut de:D

  Maya

  SvarSlett
 5. Så artig med stoffkjøpt på nettet. Blir spennende og se om du er fornøyd med kvaliteten på de. De var jo superduper fine.

  SvarSlett
 6. Tjo!

  Vad snygga, gillar verkligen det gula med molnen, det var färgglatt och glädjespridande! Förstår inte riktigt all norska men visst är det tyger? :)

  Ha det bra!

  SvarSlett
 7. Super fine! Elsker også retro mønster - minner meg om min solrike barndom på 70' tallet, sukk... Gleder meg til å se produktene skapt av disse - alltid inspirerende å titte inn på bloggen din :)
  Hilsen Hilde

  SvarSlett