torsdag 15. oktober 2009

En liten heklekompis

Vel hjemme fra stockholmsturen. Tok toget fram og tilbake, og på veien hjem ble denne mintgrønne krabeten til. I gamlebyen fant vi bokhandelen Science fiction bokhandeln, og de solgte en fantastisk bok med hekleoppskrifter på små figurer. Virka amigurumi - söta små glädjespridare, en bok med enkle oppskrifter på små fantasidyr – herlig tidsfordriv på togturen.4 kommentarer:

 1. For en utrolig flott og fargerik blogg. Her skal jeg følge masse med!

  SvarSlett
 2. Mmmmm, ser ut som eit godteri av ei bok! -sjølv for meg som ikkje er driven i heklekunsten..

  Fin blogg! Morsomt at eg fann denne, for her vil eg kikke meir!

  SvarSlett
 3. Hello hello...
  Så utrolig søt liten heklebamse. Den boken virket jo så spennende. Gøy med slikt man lager selv altså..
  Men du, den vasen ja...hm...har liksom ikke hatt noe i den ennå jeg. Den bare står der for seg selv ....Men skal gi beskjed om jeg kommer over noe stæsj som vil passe jeg.
  Ha en fin fredag
  Dropsa

  SvarSlett
 4. Søkte på Kitchen Aid på google - men da kom dukket det opp et innelgg på NIB - der du hadde skrevet en kommentar.

  Jeg vurderer nemlig å snakke pent med/lure min far - som for øvrig bor i samme bydel som deg - til å kjøpe en Kitchen Aid til meg og søsteren min til jul. Vi fikk tilbud om en utenlandstur vi avslo i år - ettersom søs var gravid - så tenker at vi har litt å gå på. Dessuten har han jo fått to fine døtre som er verdt å feires synes jeg *S*. MEN - for det er et men.

  Jeg og T fikk en Kenwood kjøkkenmaskin til bryllupsdagen vår i 1994. Dvs. 15 år siden. Vår maskin har blitt brukt flittigere enn flittigst - og jobbet så tungt - og går som en klokke. Kommer til å gå i mange år enda er jeg redd ;). Lurer veldig på om jeg kommer til å angre på å satse på estetikk framfor størrelse og kraft. For det blir virkelig som å hoppe etter Wircola (Kenwood). Jeg kan jo ha Kitchen Aiden til pynt på benken - og heller slite på Kenwooden ;)?

  Vi kan kanskje diskutere dette på Balchens. Eller kanskje du har lyst til å komme hjem i kaoset mitt på lunsj?

  SvarSlett