lørdag 3. oktober 2009

In progress ...

Det kravler i magen og kribler i fingerene. Det males på tidligere presenterte bloggprosjekter, mens magobertmannen rører sement så han ser mannen med ljåen. Flere prosjekt er under ferdigstilling denne helgen.


4 kommentarer:

 1. Hei Rikke :)) Dette blir en dag med prosjekter for oss begge tydeligvis :)Vet du at jeg har hele tiden trodd at du bodde i Oslo! Har sett for meg at du bor på Grynerløkka og samtidig demrer det for meg at du en gang tidligere også har fortalt at du bor på svenskegrensa eller ikke så langt unna i hvertfall.
  Du har en sånn urban og kreativ stil som liksom passer inn på løkka..(Ment som et stort kompliment)og det er pussig hvordan vi danner oss bilder av hverandre her på nettet..
  Så moro at du har vært i Aftenposten da!! Skulle gjerne ha visst det på forhånd så hadde jeg løpt og kjøpt..Jeg klikket på linken men klarte kun å få opp det første bildet. Nå skal det sies at pc'en her ikke er av de raskeste i verden så jeg skal forsøke igjen etter dette..
  Kos dere videre med prosjektene deres..Det regner kanskje hos dere i dag også? Her ved bekken er det surt og kaldt og det skal fyres på peisen og hygges i alle kroker her..Klemmer fra bekken :))

  SvarSlett
 2. Heidu. Da er vi tre som har prosjektdag. Også her har det blitt fikset og trikset på barnerommet. I morgen skal det males. Kjekt:-)

  Ha en finfin helg, du og magoberta:-)

  SvarSlett
 3. Leste kommentaren din inne hos Kaspara ;). Jeg har vært litt på bloggeblåbærtur - manglende motivasjon - men nå tror jeg at jeg er tilbake. Bare pass deg nå - ellers kommer jeg drassende med en haug bloggedamer til deg også - på barselvisitas ;). Kanskje vi også kan ses snart igjen? Hos Inger evt? Når er det det store skal skje igjen? God lørdag til deg og mannen ;)!

  SvarSlett
 4. Kjekt å få ting gjort eller ferdig, deilig etterpå :D Jo større ting jo bedre etterpå. Hihi

  SvarSlett