torsdag 8. oktober 2009

En trebeint en har blitt firbeint

Endelig er et av helgens prosjekter ferdig! Stolen (jeg startet på i sommer, som da kun hadde tre hele ben) var i værre forfatning enn jeg så ved første øyekast, så den endte hos den hyggelige møbeltapetsereren Ove Biller for ny stopping og oppstramming av fjæringen.

Jeg hadde aldri trodd jeg skulle male over et teakmøbel! Men sånn gikk det nå altså. Grunnen var at treverket var beiset – det var ikke lett å få av beisen slik at treverket ble pent igjen. Da fant jeg ut at det ble penere å male det, og ettersom trekket ikke akkurat er nøytralt så falt valget på hvite armlener. De er grunnet og malt to strøk. Stoffet er fra designeren Amy Butler.

Stolen har fått plass på magobertrommet. Før bilder av stolen ser du her.

14 kommentarer:

 1. så fint det ble! boksen du likte fant jeg faktisk på etsy, så du bli den heldige eier av den om du vil :) her er linken: http://bit.ly/EdUEa. god tur til stockholm, gleder meg til å høre hvordan du har hatt det!

  SvarSlett
 2. Den stolen ble skikkelig flott!! Hele rommet er jo bare helt skjønt...
  Har en lignende stol, bare den har en gyngefunksjon også, som ligger demontert og venter på meg i garasjen. Driver og grubler på hvordan jeg vil ha den....
  Tusen takk for koselig kommentar på siden min:)

  SvarSlett
 3. *Skriver ned bak øret at du er i permisjon om ca. 3 uker* ;). Da satser vi på en latte eller noe ja ;).

  Ove Biller - en lokal helt ja ;). Lenge siden jeg for så vidt har hatt en ærende hos han. Stolen ble superfrisk - kjempefin. Du er så stilsikker.

  Nå er det natta her - oj - er det så seint - 00.57. Vilde og jeg skal inn til Oslo i morgen. Først kose oss litt i byen - og så skal vi se balletten Giselle i Operaen.

  God helg!

  SvarSlett
 4. Dette var en fin stol, og det stoffet var supert!! :o)

  SvarSlett
 5. Denne stolen er utrolig stilig og flott! Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett
 6. Stolen ble bare helt nydelig! Passet godt inn i rommet som bare er totalt innbydende i farge og stemning!!

  SvarSlett
 7. Så fiiint det ble med maling og nytt trekk fra Amy Butler!!!! Hele rommet er jo så nydelig og stolen satte prikken over i'en!!
  Det er så flott når alt er hvitt og man bruker fargeklatter som tilbehør slik som dette!
  Heldige dere som snart skal reise til Stockholm!! God helg videre og riktig god tur til Stockholm!! Var det denne helgen dere skulle reise tro? Skal bli moro å lese om hvordan dere har hatt det der borte :)

  SvarSlett
 8. Hei Rikke!
  Wow! Så utrolig herlig den stolen ble! Det er bare sååå morsomt å drive med disse ansiktsløftningene! Da får man personlige møbler til en slikk og ingenting.
  Ha en glad helg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 9. Så utrolig stilig! Snakk om å gjøre gull av gråstein!
  Er imponert.

  Lørdagsklem fra meg :o)

  SvarSlett
 10. Så vacker den fåtöljen blev. Ett smycke i det vackra rummet!

  SvarSlett
 11. Det ble kjempefint... å jeg er helt enig at man ikke bØR male over teak.. men må man så må man å resultatet ble knallbra.. prikken over i`en på ett ellers herlig rom:)

  SvarSlett
 12. så jättesnyggt! stolen är pricken över i:et i rummet! :)

  SvarSlett
 13. Så fint!! Elsker fargepaletten du har brukt i rommet. :-D

  SvarSlett