mandag 22. februar 2010

Barnedåp: invitasjoner og bordkort

Har kjøpt inn litt småtteri for å lage invitasjonene, bordkort og bordpynt til Lille Persilles dåp. Nå gjenstår det bare å finne ut hva jeg skal lage. Surfer i denne stund nettet rundt etter inspirasjon til borddekking og bordkort. Noen som har noen tips?6 kommentarer:

 1. Har ikke noe godt tips - men jeg har nesten begynt å tenke tanker om frøkna mi sine konfirmasjonsinvitasjoner og bordkort - i hvert fall bare lage meg en idé. Jeg bruker aldri å være ute i god tid, så nå føler jeg at jeg er skikkelig på G, for jeg har faktisk tenkt tanken over ett år før jeg strengt tatt må. I dag er hun på ungdomstur med buss i kommunens regi i Trysil. Småscary for foreldrene å venne seg til tanken om å slippe opp kontrollen, men det er liksom ikke noen vei uteom. Du er heldig som har kontoll i maaaaange år ennå ;).

  SvarSlett
 2. Denne invitasjonen så i allefall veldig fin ut! Tøft med litt andre farger enn bare pastellrosa og hvitt. - Lykke til!

  SvarSlett
 3. Det ser jo ut som om du har kontrollen på invitasjonene! Knalltøffe. Kjekt med litt friske farger. Vi hadde dåp for to uker siden, og der gikk det meste i rosa. Angrer litt nå, da jeg ser dem tøffe invitasjonen din. ;) Vi gjorde det enkelt med at folk fikk sitte hvor de ville så ingen bordkort hos oss!

  SvarSlett
 4. Så fin invitasjon!!! Selv har jeg funnet en god del inspirasjon på Martha Stewart sin hjemmeside: http://www.marthastewart.com/entertaining-crafts
  Lykke til - håper du blogger resultatet, som garantert blir bra

  SvarSlett
 5. Kjempe fine farger på papiret, det ble inmari fint!!
  Ps; strikker kluter på bestilling..sånn i tilfelle..*smiler*..
  Ha en fin tirsdag,
  klem :o)

  SvarSlett
 6. Så flink du har vært. kjempefint og personlig kort. kreativ, du! :)

  SvarSlett