onsdag 24. februar 2010

Godt og blandet

Ting jeg trodde jeg aldri kom til å bruke igjen har kommet til sin rett. Stol som sto igjen etter forrige eier i vår forrige leilighet, potteskjuler fra Rabatthuset i 1998 (Nåværende Europris tror jeg?), lysestaker fra Obs i 2004, duk fra loppis, potte fra Plantasjen i 2007 og vasen fra kremmerhuset i 2008. Flere av disse tingene har vært på nippet til å bli levert til Fretex opptil flere ganger, men jammen kom de ikke til sin rett igjen.

12 kommentarer:

 1. Kunsten er å ha plass til å oppbevare alle tingene som er litt ute...så kommer det som regel fram igjen! Jeg har aldri likt gult, men det har endret seg det siste året! Nå synes jeg knallgule ting er kjempetøffe, - og disse tingene kan du være glad for at du ikke sendte fra deg. Gult er kult!

  SvarSlett
 2. Herlig sammensettniger av ulike materialer.. helt herlig.. Likte den gule vasen i vinduet suuuper godt:)
  Og for en stol*hjertesukk*

  SvarSlett
 3. Så stilig bilde. Flotte ting og flotte farger. Likte spesielt vasen veldig godt, og duken. (har en make i blå)

  SvarSlett
 4. Så fint bilde! Det er gøy når man kan gjøre gull av noe man tidligere syntes var gråstein:) Liker spesielt stolen og den gule vasen!

  SvarSlett
 5. Hei Rikke
  Tusen takk for awarden du ga med i forrige innlegg! Så kjekt at du liker bloggen min.
  En grafisk designer kan sitt yrke og "retro-awarden" var jo stilig å se på!
  Herlig at ting som egentlig nesten var kassert kan få komme fram i lyset og stråle igjen. Stolen etter forrige eier var jo helt super og gult et blitt kult igjen!
  Ha en glad dag!
  Stor hilsen fra Kaspara

  SvarSlett
 6. Heisann Rikke :)
  Tusen hjertelig takk for awarden du ga meg i innlegget under her! Så flotte farger du har brukt i retroawarden. Perfekt fargekombinasjon!
  Den gule vasen din var så flott! Gjør seg så godt med solskinnsfarger nå som vi er helt utsultet på sol og varme. Igjen har vi alt for mange minusgrader her og det er så kjedelig å hele tiden måtte holde øye med vedovnen. Uten den blir det huskaldt og det er så utrivelig.
  Selv om vinteren har vært flott merker jeg at jeg virkelig lengter etter grønt gress og kaffekopp på trappa. Ha en fortsatt fin dag. Kan tenke meg at det er MINST like surt og kaldt hos dere :)Klem fra Kardemomme :))
  PS! Hadde du sett huset her nå hadde du aldri gitt meg noen husmorpris hihi!!!

  SvarSlett
 7. Så stilig bilde, det gule bare "popper" ut:)

  SvarSlett
 8. Ja, de kom verkligen till sin rätt! Helt underbar bild :)

  SvarSlett
 9. Vilken tur att du inte skänkte bort sakerna!!

  SvarSlett
 10. Jeg liker bloggen din! Så inspirerende og spennende :)

  SvarSlett
 11. Stilig! Gult er jo kult!!:)...og sammen med grønt blir det jo bare helt skjønt!....hehe
  Likte duken kjempegodt.

  SvarSlett
 12. Så utrolig fin blogg du har. I en nydelig gladfarge!

  Det er fint med gjenbruk. Men samtidig blir det litt sånn at man ikke tør å kaste noen ting, fordi det kommer igjen. Funker ikke helt når man bor i blokkk ihvertfall;)

  SvarSlett